• Намалена цена

Пластмасова люлка с подвижна табла и колани

28881W-1
Trustpilot stars
Цена: 52,79  лв
59,99 лв
Спестявате 7,20 лв
Спестявате 12%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 1.6 кг
Цвят оранжев

Години: 1-3 години
Цвят: Оранжев
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Допустимо тегло: 25 кг
Размер: 56 x 28 x 40 см
Тегло на продукта: 1.520 кг
Комплектът съдържа: люлка, въжета с дължина 132 см и колани
Материал: Полипропилен/ полиетилен
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Имате нужда от анатомична, безопасна, лека и удобна за монтиране висяща люлка, която да използвате на двора?

Висящите въжени люлки на Kings Sport ще оправдаят всичките Ви очаквания. Те са направени от висококачествена пластмаса, имат стабилен предпазен борд и здрави полиетиленови въжета, като по този начин осигуряват максимално безопасно люлеене за деца с тегло до 25кг.

Висящите въжени люлки могат да се монтират на всякаква стабилна основа – греда на навес или постройка, стабилен клон на дърво и т.н. Могат да бъдат монтирани и демонтирани бързо и лесно, неограничен брой пъти. Защото забавлението винаги трябва да бъде тук и сега!

Ползи: Едва ли ще бъде нужно да Ви убеждаваме прекаленo дълго или прекалено подробно, че децата просо обожават люлките. Вятърът в косите, адреналинът под лъжичката и опитът за летене – това са усещания, които със сигурност си спомняте от своето детство. Усещания, които са несравними, незаменими, и в огромна степен са символ на щастливото и свободно детство.

Има обаче някои факти за използването на детски люлки, за които може би не сте се замисляли досега. Люлеенето всъщност е полезно и за физическото здраве. То може да поддържа ставите, мускулите, сухожилията и меките връзки в добро здраве, като същевременно развива тазовите мускули и спомага за подобряването на баланса.

За всеки час люлеене на люлка, детето може да изгори до 200 калории. Така това привидно пасивно и ненатоварващо занимание, всъщност допринася за физическото развитие и изразходването на енергия повече, отколкото бихме предположили на пръв поглед.

Освен всичко останало, люлеенето на люлка се използва в сензорната терапия за интеграция на деца със специални потребности. Едно от водещите проучвания на детското развитие заключава, че ритъмът на люлеенето може да успокои и отпусне дете с проблеми в развитието, като например аутизъм. То е метод за безопасна интеграция на детето със специални нужди в група от деца без увреждания, защото всички те могат да се люлеят без конкуренция или страх от провал.

Регулируемите петточкови колани, в комбинация с високата облегалка и стабилния борд са гаранция за безопасност за всички деца от тригодишна възраст до достигане на тегло от 25кг. Винаги използвайте, монтирайте и демонтирайте люлката в съответствие с инструкциите на производителя.

Стела Иванова
2021-04-13 12:41:36
Comment rating
Страхотна е
Много сполучлива покупка!

Даниела Николова
2020-12-30 11:47:34
Comment rating
Отзив
Много сполучлив подарък

И. Илиева
2020-07-09 18:43:00
Comment rating
Тази люлка освен, че е сигурна за малко дете, има и друго предимство. Това е лесния монтаж. Куките са достатъчно здрави, както и въжетата. Начинът на захващане е много добре измислен. Не ти е необходимо нищо друго, за да я окачиш на дърво или тръба.

Бориска Вергиниева
2020-07-06 18:51:00
Comment rating
Люлката е любимата играчка на децата ми. Поръчах този модел защото позволява на деца с различна тежест да се люлеят, а в същото време е предвидено коланче за по-малките. Цвета също не предопределя пола на детето – става и за момичета, и за момчета.

Елка Миланова
2020-07-05 13:29:00
Comment rating
Подвижната табличка на този модел е много удобна. Синът ми е на две годинки и не е от най-ящните. Като го сложа в люлката и му дам нещо за хапване на таблата или седна до него да го храня става чудо. Само отваря уста и се наслаждава на люлеенето.

Драго Брезов
2020-07-03 19:12:00
Comment rating
Търсех подарък за три годишно дете. Нямам деца и не знам точно какво харесват. Но съм сигурен, че люлката ще ги забавлява. Моделът ми изглежда сигурен и достатъчно здрав. Препоръчвам за подарък!

Стамена Георгиева
2020-07-03 14:56:00
Comment rating
Люлката ми хареса за подарък на дъщеря ми. Времето навън се затопляше и ни трябваше нещо такова. За мен сигурността е най-важна. Двойното подсигуряване – с коланче и с подвижната табла беше това, което ме спечели. Така няма начин детето да се изхлузи и да падне, докато се люлее.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими