Маска за гледане под вода, синя

HL347805_blue
Trustpilot stars
Цена: 4,49  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят син
Пол Момче

Възраст: 4+ години
Цвят: Син
Сезон: Лято
Пол: Момче
Размер: 15.5 х 10 см
Тегло на продукта: 0.185 кг
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Регулярни занимания по плувен спорт, ваканционно плуване в река или море, любителски или професионални занимания, свързани със гмуркане – тази маска за гледане под вода на Huale защитава очите и носа на своите ползватели по време на всички тези разнообразни подводни приключения.

Маската за гледане под вода е с размери 15.5 см х 10 см и е подходяща за деца около и над четиригодишна възраст. Тя има регулируема силиконова каишка, която позволява персонализиране на размера така, че маската да пасне съвършено на размера на главата и извивките на лицето.

Ползи: Заниманията по водни и подводни спортове са изключителен шанс детето да развива пълноценно както всичките си мускулни групи, така и редица ментални способности. Водната гимнастика, включително и с любителски характер, има свойствата да тонизира тялото, да подобрява кръвообращението, и да промотира изразходването на енергия, позволявайки изгарянето на минимум 17 калории в минута.

Задоволяването на любопитството към подводния свят и неговата флора и фауна е съвършено допълнение към водната игра, особено ако детето се намира в живописна и незамърсена морска среда. Маската за гледане под вода ще му поззоли да задържи дъха си и да се наслади на гледката възможно най-пълноценно. То ще може да види морските рибки, мидите по дъното, плуващите водорасли, коралите и медузите, а в това време очите и носът му ще бъдат напълно защитени от проникване на морска вода.

Биляна Гегова
2020-08-11 09:42:00
Comment rating
През маската се вижда много ясно и чисто за разлика от други пластмасови маски. Малкият е много доволен, водя го на басейн всяка седмица и не мога да го изкарам от водата с часове. За него плуването се превърна в удоволствие откакто му купих маската.

Леа Кръстева
2020-08-11 07:55:00
Comment rating
Тази маска е единственият начин, по който мога да накарам сина си да си потопи главата във водата. Предпочетохме нея пред очилата, защото предпазва и носа, а водата с хлор щипе на малкия. Сега е много щастлив и си плува спокойно, където и да ходим. Препоръчвам с две ръце!

Криси Яворова
2020-08-06 19:04:00
Comment rating
Дъщеря ми е на 7 и лицето й е още много малко, та се притенявахме, че маската ще е прекалено голяма или пък, че ще й пада. Оказа се идеаления размер за дете, не стои смешно, не стяга прекалено много и се справя супер със задачата си.

С. Райчева
2020-08-05 16:44:00
Comment rating
Добра е за тренировки по плуване за деца, които не обичат да носят очила, понеже ги стягат. Голям плюс е това, че лентата не се заплита в косата и не скубе. Маската се запотява малко, но не прекалено често, както с някои други очила.

Петра Дянкова
2020-08-04 21:03:00
Comment rating
Веднъж сложена маската не се сваля от само себе си. Вакуумът е силен и маската не се пълни с вода, което пък помага на сина ми да се концентрира върху плуването, вместо да ги сваля на всеки две минути. Щом той ги удобрява, значи и на мен ми харесват.

Пенка Савова
2020-08-01 11:59:00
Comment rating
Маската е ползвана вече две седмици, тъкмо се прибрахме от морето. Смятам, че това е достатъчно дълъг период да си съставя обективно мнение. Накратко, мисля, че няма какво повече да се иска от една маска, важното е, че не влиза вода и че е дотатъчно малка за лицето на дете.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими