Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

29 лв. 99 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Часовници

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Купуването на първия часовник за детето е основна стъпка към неговото израстване като независим човек и важен жест за приемането му в света на възрастните. С появата на смарт телефоните все по-често се смята, че часовникът не е необходим.  Но проучвания на психолози и педагози показват, че първият аналогов, ръчен часовник е основен инструмент в обучението на детето. Той позволява детето да започне да познава времето и учи детето как да разпределя и планира времето си.

Повечето детски часовници вече са цифрови или смарт.  Но тези по-технологични решения са създадени повече за родителя, отколкото за детето. Те му дават информация за активността на детето, за основни показатели на детето (пулс, телесна температура и т.н.) и за това къде се намира детето.  Тези технологични решения са полезни и лесни, но истинската образователна работа се върши и постига резултати с аналоговите часовници.

Да е здрав. Да не се драска лесно. Циферблатът да е с големи и лесни за разчитане цифри. Да е лек и удобен за носене . Каишката да се закопчава и разкопчава лесно. Да е устойчив на вода и да може корпусът и каишката да се мият.

Няма точно определени години, от които децата да носят часовник. Естественото изискване е да познават числата и да започват да имат понятие за време. Най-често това се случва в предучилищна възраст или първи клас.

Свързани блог публикации

Може да се изненадате, но много деца все още не разполагат и следователно не носят дори ръчен часовник. Определено това е реалността, която е на практика доста разочароваща, тъй като тези страхотни малки устройства имат забележително много преимущества. Техните положителни характеристики са задължителна част от днешното ежедневие.

Те не само са отлични за това, че могат да ви предоставят точното време, но и също така разполагат с куп други важни точки. Именно поради това е важно и вашето дете възможно най-скоро да разполага с тях. Колкото в по-ранна възраст му представите света на часовниците, толкова по-добре за него.

Носейки ръчното устройство малчуганът ви ще започне да развива правилна връзка с времето и съответно ще може да се възползва именно от това. Той ще започне да имат по-добра представа относно колко е часът и в резултат на което ще планира своят ден качествено. 

Ефективността на джаджата е незаменима и нищо на света не може да бъде сравнено с нейното въздействие. Ако все пак сте решили, че е време да изненадате вашето подрастващо дете с услугите на забележителното приспособление уверете се, че посещавате качествен магазин, подобен на Кидсо.

Такива разбира се са рядкост днешно време и затова ви съветваме да останете на конкретната страница. Тук ще откриете всичко необходимо, така че отделете известно време, за да разгледате обективно всичко налично.

В каталогът им ще попаднете на следните артикули :

  • Смарт часовници
  • Спортни часовници
  • Ръчни часовници и много други

Техните дизайни са превъзходни, а качеството е несравнимо добро. Все пак зад производството им се намират компании, като – Diva, Samsung и Angel Bliss, които с времето са се доказали, че са истински професионалисти в този бранш.

Тяхната цел е да задоволяват максимално децата и целогодишно успяват в това. При произвеждането на приспособленията те са използвали елементи от висок клас. Те от своя страна се отличават с изключителна здравина и трайност.

Мъжките часовници могат да се използват през целият ден, независимо дали за спорт или небрежно излизане на разходка. Цените на които ще ги срещнете са доста примамливи, така че възползвайте се, докато все още бройките са в наличност.

При възникването на въпроси се обърнете към нашият специализиран екия.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими