Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 16 лв.

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Колани

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Коланите са аксесоари , които правят дрехите не само да изглеждат добре, но и помагат да са по – удобни и да са по мярка. Съществуват много видове колани за деца, произведени от различни материали и с най – разнообразни закопчавания

Когато избирате колан за дете трябва да обърнете внимание основно на два елемента – катарамата и материала на самия колан . Катарамата е металната рамка, частта посредством която коланът се затяга и остава затегнат заради закопчаването му. Начините на закопчаване са различни – заключващи катарами, с дупка и шило, и други. Катарамите са естетическия акцент, който прави коланът по – красив. Стилът на катарамата следва да отговаря на цялостния моден вид на детското облекло. Не бива да се забравя и факта, че детето трябва лесно да откопчава и закопчава колана само, защото родителите не винаги ще са наоколо. Коланите се произвеждат в множество и най – разнообразни материали – кожа, винил, текстил, изкуствена кожа и много други. Всеки материал има своите предимства. Например кожата е по – дълготрайна, а текстилът е по – еластичен.  Изберете колана според Вашите предпочитания и това, което е най – удобно на детето Ви.

Не се препоръчва децата да носят колан преди 4 годишна възраст . Това е от съображения за безопасност.

В зависимост от възрастта на детето коланите са с различно закопчаване и имат различни изисквания за безопасност. При по – малките деца колани с остри елементи на тях не се използват. В допълнение има колани, които са направени така, че да не могат да бъдат свалени от панталона. Те отново са предназначени за най – малките. Коланите не бива да имат свободни и твърде дълги стърчащи части – те са потенциално опасни. При игри те могат да се закачат някъде и това да създаде заплаха за децата. 

Заради удобство и безопасност е нужно коланите да са с правилния размер за детето. Стандартните размери на коланите за деца са както следва: възраст (в год.) дължина на колана (в см.) от 4 до 6 години 56 cm от 7 до 10 години 66 cm от 12 до 16 години 76 cm Обичайно на етикета е записан размер в сантиметри на всеки колан , както и за каква препоръчителна възраст се предлага. В случаите, когато производителят предлага колани и използва различни номера, в Кидсо ще Ви предоставим размерна таблица, която ще Ви помогне да направите правилния избор.

Свързани блог публикации

Коланите са аксесоари, които правят дрехите не само да изглеждат добре, но и помагат да са по – удобни и да са по мярка. Съществуват много видове колани за деца, произведени от различни материали и с най – разнообразни закопчавания. В КИДСО ще Ви предложим много и най – разнообразни колани за деца.

Когато избирате колан за дете трябва да обърнете внимание основно на два елемента – катарамата и материала на самия колан. Катарамата е металната рамка, частта посредством която коланът се затяга и остава затегнат заради закопчаването му.

Начините на закопчаване са различни – заключващи катарами, с дупка и шило, и други. Катарамите са естетическия акцент, който прави коланът по – красив.

Стилът на катарамата следва да отговаря на цялостния моден вид на детското облекло.  Не бива да се забравя и факта, че детето трябва лесно да откопчава и закопчава колана само, защото родителите не винаги ще са наоколо.

Коланите се произвеждат в множество и най – разнообразни материали – кожа, винил, текстил, изкуствена кожа и много други.  Всеки материал има своите предимства. Например кожата е по – дълготрайна, а текстилът е по – еластичен. Изберете колана според Вашите предпочитания и това, което е най – удобно на детето Ви.

В зависимост от възрастта на детето коланите са с различно закопчаване и имат различни изисквания за безопасност. При по – малките деца колани с остри елементи на тях не се използват.

В допълнение има колани, които са направени така, че да не могат да бъдат свалени от панталона. Те отново са предназначени за най – малките.

Коланите не бива да имат свободни и твърде дълги стърчащи части – те са потенциално опасни. При игри те могат да се закачат някъде и това да създаде заплаха за децата. В този смисъл е нужно коланите да са с правилния размер за детето.

Стандартните размери на коланите за деца са както следва:

възраст (в год.)

дължина на колана (в см.)

от 4 до 6 години

56 cm

от 7 до 10 години

66 cm

от 12 до 16 години

76 cm

Обичайно на етикета е записан размер в сантиметри на всеки колан, както и за каква препоръчителна възраст се предлага. В случаите, когато производителят предлага колани и използва различни номера, в Кидсо ще Ви предоставим размерна таблица, която ще Ви помогне да направите правилния избор.

При нас ще намерите голямо разнообразие от колани, в най – разнообразни цветове и материали, както Пожелаваме Ви приятно пазаруване. Ако имате нужда от допълнително съдействие, можете да ни се обадите на посочените в сайта ни телефони.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими