Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 32 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Чорапогащници

Показани са 1-20 от общо 37 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Следвайте размерната таблица на производителя и маркировката на етикета. Проучете какви са указанията за размер и височина в см. Гледайте ръста, талията, размера на стъпалото на детето. Не бива нито да стиска, нито да пада.

Да, разбира се. В чорапогащниците за най-малките е вложен повече памук , както и в по-плътните модели за зимния сезон /до 80%/ .  От качеството на материята зависи и плътността на чорапогащника. Материите са деликатни и разтегливи , за да са максимално удобни за децата.

Детските чорапогащници са декорирани в забавни принтове и шарки , придаващи интересна визия. Те се делят на: фигурални гладки стандартни за официални поводи Изберете най-удачният цвят и десен, който ще се комбинира с цялостния тоалет .

Свързани блог публикации

Времето понякога може да бъде доста примамливо и съответно с една грешна стъпка вие оставяте вашето дете уязвимо към изненадващите температури. В повечето случаи те са прекалено ниски и следователно настинката е гарантирана.

Най-универсалният начин с който да се предпазите от това е, като го екипирате с подходящо облекло. Подрастващите малчугани не могат да съхраняват топлината на своето тяло подобно на възрастните, тъй като все още организма им не е достатъчно развит.

За тази цел вие ще се нуждаете от допълнително облекло, което да поставите върху вече облеченото. Ако все още не сте се досетили това са чоропогащниците. Независимо от сезона те задължително трябва да присъстват в гардероба на вашето дете и в случай на липса незабавно потърсете качествен комплект.

Същевременно на точно такъв ще попаднете и на страницата, върху която се разполагате в момента. Онлайн сайтът на Кидсо е специализиран магазин, който предоставя само и единствено високо класна детска стока. От години наред те са се застъпили, като истински професионалисти и все още продължават да доказват това.

Доверявайки им се вие ще успеете да разгледате следните артикули :

  • Плътни чорапогащници
  • Спортни чорапогащници
  • Двойни комплекти чорапогащници

Като цяло всеки един от тях е изграден от надеждни елементи, а те са обикновено под формата на комбинацията между натурален памук, полиестер и най-вече еластан. Най-често предпочитаните производители са световните марки – Neck & Neck, Chicco, Tuc Tuc и много други. 

Гарантираме ви, че всички от изброените са реално безопасни. Чувствителната кожа не представлява проблем, защото благородните материи не причиняват алергии или раздразнения. За допълнително доказателство е редно да уточним, че аксесоарите преминават редица тестове от световни организации по стандарт.

Чоропогащниците които ще откриете в Кидсо са с уникални дизайни и освен това са предвидени за всякакви възрасти и размери. Препоръчително е употребата им да се осъществява под вече обут панталон, за да може защитата, която придават да бъде пълноценна.

В случай че се нуждаете от повече детайли или имате някои неясни въпроси се обърнете към нашият екип. Те са винаги в готовност да окажат помощ, като ще ви съдействат относно доставката, замяната на даден артикул и общите условия за предоставяне на отстъпка.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими