Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 94 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

С дълъг ръкав

Показани са 1-20 от общо 132 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Когато купувате детски тениски, винаги търсете дрехи с високо „качеството “. Детската кожа е нежна и чувствителна и се нуждае от най-добрите материали . Именно поради това е силно препоръчително да се насочите е памукът. Той е естествен материал и няма вредни вещества или дразнещи кожата елементи. Други използвани материали за тениски и блузи са бамбук и лен и някои изкуствени материали.

Всички реномирани и отговорни производители публикуват сертификати и стандарти, на които отговарят тениските и блузите им. Те са отбелязани на етикетите. Най-често това са международни стандарти за безопасност и качество, които гарантират, че облеклото е надеждно . Преди носене, винаги изпирайте блузите и тениските. Това гарантира, че ще сте премахнали всякакви остатъчни химикали, вещества и замърсявания. При масово производство и транспорт подобни остатъчни вещества е възможно да са останали в малки количества у дрехите. Изпрани преди носене, дрехите няма да предизвикват раздразнения на кожата на Вашето дете.

Не купувайте дрехите, които са твърде големи за детето, тъй като ще са неудобни. За да подберете точен размер дрехи за детето , сверявайте по размерните таблици на производителите. Всички марки имат размерни таблици, които ще Ви помогнат. Пробвайте дрехите. Дори и в онлайн покупките дрехите, ако не са правилен размер, могат да се заменят.

Изборът се определя от функциите на дрехата . За ежедневни дейности избирате тениски и блузи, които са в крак с модата, най-често изработени от памук. При спортуване, тениските и блузите са различни. Те са с друга кройка и са произведени от изкуствени, високотехнологични материи, които позволяват тялото да се поти и диша . Кройките на тези тениски са предвидени в съответствие със специфичните движения за всеки вид спорт.

Да. Това прави детето самостоятелно и го учи да подбира и съчетава дрехите си правилно . Децата обаче не винаги ще изберат най-функционалните блузи и тениски. Те често ще последват модата или свой идол. Не винаги това ще е най-удобната и подходяща тениска или блуза. В тези случаи родителите трябва да имат ролята на наставник. Те са посредника между модата, добрия външен вид и функционалността. Те са коректив и естетически ориентир. С времето родителите често пренатрупват детския гардероб на детето. Винаги се стремете дрехите, които купувате да са такива, които да подхождат по цветове на съществуващите. Така по-лесно ще съчетавате дрехите на детето си.

Блузите и тениските с дълъг ръкав имат няколко предимства: Под пуловери, жилетки или якета дългия ръкав е по-удобен , плетивата не боцкат на кожата и е по-комфортно. При по-интензивно потене с дълъг ръкав има по-голяма повърхност за попиване . При по-силно слънцегреене е по-добре по-голяма част от тялото да бъде покрита. Така ръцете са защитени от изгаряне.

Свързани блог публикации

Освен традиционно любима част от списъка за пазаруване на родителите, бебешките и детските дрехи са артикул с особено значение за здравето и комфорта на бебето. Качествените и правилно подбрани детски дрешки могат да осигурят топло, меко, уютно и хипоалергенно докосване, подходящо за кожата на най-малките ни, най-нежни и най-любими същества.

Добре е всяко дете да притежава по няколко чифта от всеки един вид дрешки, необходими за съответния сезон - бодита с къс или дълъг ръкав, ританки, панталони, блузи, гащеризони, връхни дрехи и т.н. Не е необходимо да закупувате десетки бройки, тъй като вероятно вече сте наясно с бързината, с която бебето ви ще се изстреля в следващия размер. Все пак не бива да бъдете и прекалено пестеливи, защото освен с бързината на растежа си, бебетата могат да ви учудят и със скоростта, с която са способни да цапат, мокрят и увреждат дрешките си по възможно най-неочаквани начини.

 

Когато закупувате дрехи за своето новородено или порастващо бебе, важно е освен броя им, да имате предвид и някои техни основни характеристики.  Такива са например размер, дебелина, материя, начин на обличане и закопчаване и т.н. Ако детето ви е между размерите - винаги купувайте  по-голямата дреха, за да можете да я използвате по-дълго време. Съобразявайте дебелината на дрехата със сезона и не правете на детето си мечешка услуга като го обличате три пъти по-топло отколкото бихте облекли себе си. 

 

Гледайте етикетите, четете описанията и избирайте единствено дрехи, изработени от качествени памучни материи, които няма да дразнят или запарват нежната бебешка кожа. Не правете компромис с гардероба на бебетата и децата, както и с подбора на препарати, с които третирате бебешките дрешки. Своеволията в тази насока биха могли да доведат в най-добрия случай до дискомфорт и на пръв поглед необяснимо неспокойствие на детето, а в най-лошия - до алергии и по-сериозни кожни проблеми, изискващи консултация с дерматолог.

Всички бебешки и детски дрехи, предлагани в сайта ни  отговарят напълно на изискванията за комфорт, безопасност и първокласна грижа за кожата. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими