Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 44 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бижута

Показани са 1-20 от общо 89 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Поради наличието на дребни части и риска от поглъщане, повечето бижута изискват минимална възраст от 3+ години. Спазвайте стриктно ограниченията на производителите, за да минимизирате риска от инциденти.

Това е въпрос на лично решение и интерес от детето . Ако е достатъчно голямо и може само да си конструира своя гривна или гердан, ще поощрите креативността и съзидателността му.  Оставете го да твори и да се развива, играейки.

Специалистите по детско здраве и развитие не препоръчват носенето на скъпи бижута от деца в крехка възраст. В редки случаи бижутата от благородни метали биха могли да причинят кожни раздразнения.

Поддръжката е лесна  и най-често забавна за самите деца – с мека кърпа , при нужда лек отмиващ препарат . Прилагайте родителски контрол при извършване на почистването.

Свързани блог публикации

Замисляли ли сте се някога, че децата са може би малката версия на самите вас ? Някои са напълно наясно относно това какво носят и как изглеждат, докато други не са. Трети пък се грижат с изключителна прецизност за своите играчки и аксесоари, а останалите се прибират от училище с липсващи предмети.

Всичко е строго индивидуално, но не е никак изненадващо, че някои дечица подобно на възрастните обожават и копнеят за бижута. За ваша изненада това не е само при момичетата. Голяма част от момчетата взимат пример от своите спортни натури и музикални герои и следователно искат да приличат на тях.

Тук идва и вашата роля на родител, тъй като само вие знаете, какво може да бъде подходящо за тях. В случай, че везните са наклонени към бижутата предварително се уверете в тяхното качество и сигурност. Оставайки на страницата върху която се намирате в момента вие автоматично се погрижвате за това.

Онлайн магазинът на Кидсо е специалист в детските принадлежности. Целогодишно нашата стока радва хиляди деца из цялата страна. Причина номер едно за това е високо ни качество и най-вече автентичност при всеки един продукт. Ето защо ви съветваме да им се доверите и то още сега.

В грациозната ни категория ще попаднете на следните артикули :

  • Колиета
  • Комплект морски разкопки
  • Метални гривни
  • Комплект за изработка на бижута
  • Гердани

Зад производството на тези изящни продукти се намират световно застъпили се брандове, като – Benetton, SES и Koopman. При изграждането на аксесоарите те са използвани само и единствено доброкачествени елементи. За изненада на мнозина тяхната издръжливост е забележителна и освен това стандарта е достатъчно висок, за да бъде одобрен от Европейският съюз.

Ето защо в това отношение няма за какво да се тревожите. Безопасността на децата е първи приоритет за нас, така че няма да ви разочароваме. Всички видове бижута са предназначени за различни възрасти. Също така някои от тях са на промоция, затова не се двоумете да действате сега.

В случай, че се нуждаете от още информация относно доставката или експлоатацията на дадена стока не се притеснявайте да се свържете с нас. Екипът ни винаги ще окаже съдействие на всеки нуждаещ се.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими