Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

29 лв. 50 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Часовници

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Купуването на първия часовник за детето е основна стъпка към неговото израстване като независим човек и важен жест за приемането му в света на възрастните. С появата на смарт телефоните все по-често се смята, че часовникът не е необходим.  Но проучвания на психолози и педагози показват, че първият аналогов, ръчен часовник е основен инструмент в обучението на детето. Той позволява детето да започне да познава времето и учи детето как да разпределя и планира времето си.

Повечето детски часовници вече са цифрови или смарт.  Но тези по-технологични решения са създадени повече за родителя, отколкото за детето. Те му дават информация за активността на детето, за основни показатели на детето (пулс, телесна температура и т.н.) и за това къде се намира детето.  Тези технологични решения са полезни и лесни, но истинската образователна работа се върши и постига резултати с аналоговите часовници.

Да е здрав. Да не се драска лесно. Циферблатът да е с големи и лесни за разчитане цифри. Да е лек и удобен за носене . Каишката да се закопчава и разкопчава лесно. Да е устойчив на вода и да може корпусът и каишката да се мият.

Няма точно определени години, от които децата да носят часовник. Естественото изискване е да познават числата и да започват да имат понятие за време. Най-често това се случва в предучилищна възраст или първи клас.

Свързани блог публикации

В тази технологична епоха за родителите може да бъде доста трудно да установят правилната времева линия, за да въведат различни технологии в живота на своите деца. Според вас коя възраст е най-подходяща за добавянето на мобилен телефон ? Мнозинството от родители все още намират за неприятно малките им дечица да имат достъп до тях.

За щастие останалата част няма нищо против и дори желаят да осъществяват контакт с тях винаги по всяко време. Въпреки това те използват малко по-различен подход при който няма нужда да се притесняват за минусите, излъчващи се от смартфоните. Решението на дилемата се крие в умните часовници или по-познати като смарт джаджите.

Функционалните устройства предоставят чудесен начин на родителите да следят своите малчугани по безпрепятствен начин. Начинът за осъществяване на контакт с тях се осъществява чрез помощта на обаждане или текст. Освен това иновативните продукти действат, като GPS тракери, така че местоположението на малките ще бъде налично винаги.

Ако сте се вдъхновили и следователно желаете да ги изненадате с това модерно и практично устройство несъмнено посетете каталогът на Кидсо. В техният онлайн магазин ще откриете всичко необходимо, като дори и стандартен вид часовник, който отново може да бъде алтернативен вариант.

Асортиментът им се състои от следните налични артикули :

  • Smart watch galaxy
  • Спортен часовник
  • Часовник с метален циферблат 
  • Часовник с цветни стрелки

Аксесоарите могат да бъдат използвани, както през ежедневието, така и по време на официални поводи. Предназначението им е за деца на всяка възраст и наред с това те са изградени от напълно качествени елементи, предоставящи несравнима здравина и надеждност.

Производителите стоящи зад съставянето на техните дизайни са съответно брандове, като – Samsung, Angel Bliss и Swatch. В допълнение към това искаме да уверим всички родители, че тяхната употреба е напълно безопасна и сигурна от страна на детето. В това отношение няма за какво да се тревожите, така че не го мислете.

Цените на които ще ги откриете в популярният магазин са доста обширни. Като цяло всичко зависи от вашите лични предпочитания и цели, но в едно нещо ви уверяваме и то е, че няма да съжалявате от вашият избор. Именно поради това ви съветваме да действате още сега.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими