Филтриране по

Марки

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 69 лв.

Номер

Виж още Виж по-малко

Сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бебешки обувки за прохождане

Показани са 1-20 от общо 51 артикул(а)

На страницата на магазин Kidso ще откриете модели на обувки за прохождане за вашето малко момиче. Без притеснение може да кажем, че тези обувки ще осигурят всичко, от което детското краче има нужда при първи стъпки. Те са красиви, удобни и с модерни акценти.

Подсигурени са с меки памучни или гумирани подметки, които прилягат на детското ходило, осигуряващи му нужната стабилна опора. Стелката е изработена от физиологична кожа или друг висококачествен материал, който позволява на кожата да диша и заедно с това поддържа естествена температурна среда.

Практичните предложения ще предпазят крачетата на вашето дете от нежелани наранявания, твърди и груби повърхности. А чрез анатомичните си форми ще разположат ходилото в удобна поза за стъпване.

Изработени са от естествени велур, кожа и висококачествен памук, както и от безвредни с висок клас изкуствени материи, които предотвратяват изпотяване. Разполагат с предпазни кожени и гумирани участъци в зоната на глезена и пръстите на краката за максимална и сигурна защита.

Може да избирате модели с по-ежедневни визии за всеки ден или по-празнични за конкретен повод и специален случай, подходящи за топлите и студените сезони. Размерите са приложени в таблици и обхващат нужните параметри за всякакви номерации.

Дизайнът е дело на международни марки, които следват нормираните стандарти за качество на продукта като Pinokio, Tuc tuc, Chicco и други, неотстъпващи в своята представа за първокачествена изработка. Те са заложили своите оригинални  представи за визия посредством различни апликации, декоративни орнаменти и различни съчетания от цветове. Моделите са чудесен вариант и за завършване на цялостното облекло.

Тази цветна категория ви дава необходимото защитно средство за прохождане за вашето момиченце, като съчетава удобство и приказен вид.

Продуктът е добавен към желани продукти