• Намалена цена

Скрин Frozen

9000000001
Trustpilot stars
Цена: 110,49  лв
169,99 лв
Спестявате 59,50 лв
Спестявате 35%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 9.1 кг
Цвят Многоцветен
Пол Момиче

Тип: скрин
Цвят: многоцветен
Пол: момиче
Размер: 60 x 39 x 34 см
Размер на опаковката: 63 х 10 х 42 см
Врати: да - 1 бр.
Нето тегло: 8.24
Бруто тегло: 9.1 кг
Материал: MDF
Покритие: безвредни бои
Държава на произход: PCR
Допълнителни характеристики:  Изпълнете детската стая с магия и вдъхновение, представяйки на вашето дете нашето уникално продуктово предложение - скрина "Замръзналото кралство" с размери 60 x 39 x 34 см.
Този скрин е най-добрият спътник на всяко малко момиче, влюбено в приключенията на Анна, Елза и техните приятели от "Замръзналото кралство". Той е създаден с вдъхновението от тази любима анимационна класика, представяйки ви изключително стилен и практичен начин за съхранение на вещи и съкровища.
Размерите на скрина - 60 х 39 х 34 см - го правят компактен и лесен за поставяне във всяка детска стая. Независимо дали стаята е малка или голяма, "Замръзналото кралство" скринът се вписва перфектно и предоставя изключително съхранително пространство.
Този скрин е изработен с внимание към детайлите и висококачествен MDF материал, който осигурява устойчивост и издръжливост. Дизайнът му съчетава чудесно студените нюанси на Замръзналото кралство с топлото усещане за дом и уют, което прави стаята на всяко дете по-приятна и привлекателна.
Този скрин "Замръзналото кралство" не само предоставя ценно пространство за съхранение, но и приноси магия и вълнение в детската стая. Позволете на вашето дете да се потопи в света на своите любими герои, като същевременно научава важността на реда и организацията. Този скрин е повече от мебелен елемент - той е начин за детето ви да изрази своята любов към "Замръзналото кралство" и да съхрани своите съкровища с магия и стил.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими