• Намалена цена

Очила за плуване с предпазна кутия - зелени

HL426215_pink
Trustpilot stars
Цена: 4,14  лв
4,99 лв
Спестявате 0,85 лв
Спестявате 17%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.1 кг
Цвят розов

Години: 5+ години
Цвят: Розов
Сезон: Лято
Пол: Момиче
Размер: 20 х 5 см.
Тегло на продукта: 0.135 кг.
Комплектът съдържа: Очила и кутия
Материал: пластмаса/ силикон
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Този класически и изчистен модел очила за плуване от здрава пластмаса и качествен силикон е оборудван със специална кутия за съхранение. С нея очилата са защитени, лесно преносими и запазват перфектния си външен вид за по-дълго време – нещо, което не е чак толкова лесно, когато собственикът им е на пет години.

Очилата са подходящи за всякакви видове занимания във и под вода. Могат да бъдат използвани в плувни басейни, в морето или в други годни за къпане изкуствени и естествени водоеми. Като производител, Huale гарантират оптимално съотношение между цена и качество - те предлагат любителски спортни аксесоари за деца, които до голяма степен напомнят професионалните такива по удобство и физически характеристики.

Ползи: Базовият модел очила за плуване и гмуркане разполага с регулируема силиконова каишка, която може да се настройва така, че да пасне максимално добре на обиколката на главата. Така очилата могат да „растат“ заедно с детето и да бъдат използвани години наред преди да се наложи подмяна поради умаляване.

Приложената в комплекта предпазна кутия от пластмаса допълнително предпазва очилата от надрасквания и други външни наранявания на повърхността, вследствие на които аксесоарът може да загуби от естетиката или функционалността си.

Този модел очила е предвиден за използване от деца около и над петгодишна възраст – времето, когато повечето деца започват да проявяват съзнателен интерес и желание да овладеят способността за плуване, със или без намеса от професионален инструктор. Използването на очила за предпазване на очите е доказано отличен начин детето да преодолее притеснението си от водата и да може да се отпусне пълноценно – условие, което е много важно при първите му опити за самостоятелно задържане над повърхността на водата.

Дафина Славова
2020-07-10 19:25:00
Comment rating
Дъщеря ми смени няколко вида очила в рамките на две седмици, защото или ги губи, или не са й удобни, купихме тези, заради кутийката и регулируемата силиконова каишка и още ги ползва!

Люба Пламенова
2020-07-08 18:02:00
Comment rating
Дъщеря ми обича да се гмурка в морето, но много често от солената вода й се зачервяват очите, затова потърсих такива очила за плуване и откакто ги ползва съм много спокойна.

Мариола Иванова
2020-07-07 16:41:00
Comment rating
Искам да препоръчам тези очила за плуване, тъй като дъщеря ми има голям страх да плува, защото се чувства некомфортно дали ще й влезе вода в очите. Откакто ги ползва се отпусна и даже почна да ходи на плуване с удоволствие.

Стефани Якимова
2020-07-04 15:26:00
Comment rating
Малката много обича да плува и иска да открива тайнствата на морето, затова откакто й ги купих ми подарява само мидички и рапанчета.

Рангел Велев
2020-07-03 19:37:00
Comment rating
Детето ми ходи на плуване често само че много бързо й умаляват такива очила за плуване, реших да й ги купя като видях, че имат регулируема силиконова каишка, а пък нея я впечатли хубавите цветове, защото подхождат на банския й.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими