• Намалена цена

Пликчета за съхранение на кърма 150 мл

70/001
Trustpilot stars
Цена: 14,27  лв
16,99 лв
Спестявате 2,72 лв
Спестявате 16%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг

  • Държава на произход: Полша
  • Години: 0+ месеца
  • Съдържание: 20 бр.
  • Не съдържа: BPA
  • Материал: Полипропилен
Практични и удобни в дома, така и извън него.
Лесно и бързо може да поставяте млякото/кърмата в пликчетата и да я съхраните за по- късно във фризер или хладилник с нейните най- добри качества.
Изработени са от материал предназначен за контакт с храни.
Всяко пликче е стерилизирано с гама- лъчи.
Здрави са и стабилно могат да стоят изправени, което предотвратява изливане.
Имат самозалепващи се етикети, на които може да нанасяте описание, дати и т.н., така лесно може да следите срока на годност
Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
ПОЛЗИ:

Кърмата е жизненоважна за бебетата.  Тя е източник на калории, но и е гаранция, че бебето ще израсне здраво и със силен имунитет.

За съжаление дали заради начина ни на живот или по биологични причини кърмата не винаги е налична, а понякога не е възможно кърменето.  Добро решение за такива ситуации е храненето на бебето с предварително замразена кърма.  За да сме сигурни, че тя е съхранена по най-добър начин е препоръчително да съхраняваме тази „безценна течност“ в специализирани за целта съдове.

Контейнерите за кърма са лесен начин за съхранение на кърма във фризер без да има усложнения или странични ефекти.  Най-често тези съдове са минали многократни тестове и са удобни и безопасни.  На достъпна цена осигурявате лесен и сигурен начин да съхранявате кърма.  Те се затварят добре, опаковат храната качествено и не позволяват въздуха или други влияния (като миризми от други храни) да увредят качеството на кърмата.

Ако използвате определена марка шишета за хранене, помпа за кърма и биберони, се препоръчва да използвате същата марка контейнери и пликове за кърма.  Така големината на гърлата на различните шишета ще е една и съща, капачките им ще са съвместими и всичко ще се случва по-лесно и по-удобно.  Преливането на кърма от един съд в друг, използването на биберони и накрайници също преминава гладко и неусетно.

Kонтейнерите за кърма са създадени от специални материали, които не допускат отлагането на мастни съединения по стените на съда.  Те са и напълно безопасни за бебешкото здраве – не съдържат BPA, BPS или други опасни съединения.

Тъй като не се препоръчва размразяването на кърмата да се прави в микровълнова печка, тези съдове обикновено не са пригодени за употреба в микровълнови уреди.  За сметка на това поддръжката им е лесна – могат да се мият в съдомиялна машина, предвидени са да бъдат стерилизирани периодично с пара. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими