Плюшен шал на сребристи точки за момиче

3-004366-Pink
Trustpilot stars
Цена: 13,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Момиче
Цвят розов

  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Розов
  • Сезон: Зима
  • Година: 2019
  • Пол: Момиче
  • Държава на произход: PRC
  • Материал: 100% полиестер
  • Ползи: Зимните шалове са задължителна част от облеклото на детето.Във възрастта, когато детето не се движи е необходимо максимална част от тялото му да е покрита.В пасивно състояние тялото отделя топлина по-ограничено и детето трябва да бъде предпазено. В по-напреднала възраст детето се движи и играе навън.През главата се отделя най-голямо количество топлина.За да не изстива тялото е необходимо да се носи шал.Той е средството за съхраняване на топлината.Зимния шал предпазва устата и челото на детето.През тези органи се получават най-честите простудни заболявания.Носенето на шал предпазва от вдишването на твърде студен въздух, ограничава вдишването на влага в мъгливо, влажно и студено време.Това гарантира, че детето Ви няма да започне респираторни заболявания провокирани от излизане на открито при лошо време.

Допълнителни характеристики: Този симпатичен и кокетен плюшен шал със сребристи точки е аксесоар, който по перфектен начин съчетава безупречна функционалност с очарователен външен вид. С универсалният си размер, той ще бъде чудесен акцент в зимното облекло на вашето момиченце, независимо от възрастта му. Същевременно, ще гарантира ненадминатите мекота, топлина и комфорт, така необходими за пълноценна игра на открито по време на студените и ветровити дни.

Шалът може да бъде използван както за предпазване от неблагоприятни атмосферни условия като ниски температури и пронизващ вятър, така и от замърсяване на въздуха с фини прахови частици и биологично активни компоненти. Поставянето на шал върху носа и устата не може да спре замърсяването на 100%, но може значително да намали количеството на частици, които проникват в дихателните пътища. Това е подходящ подход за случаите, в които ви се налага да излезете с детето си, въпреки наличието на въздушно замърсяване от механичен или биологичен тип.

Шалът е изработен от 100% полиестер – материал, който има свойството да задържа телесната топлина, да демонстрира отлична водоустойчивост и да запазва отличния си външен вид при продължителна и интензивна експлоатация. В допълнение, шалът от полиестер може да се пере и да съхне бързо буквално всеки ден – свойство, което е особено важно при отглеждането на малки и порастващи бебета и деца.

Kidso.bg съветва да омотавате шала около врата на бебето без да го завързвате. По този начин ще избегнете притискане и евентуално ограничаване на дишането, настъпили в резултат на неволно затягане на възела.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

Весела Стоянова
2023-04-21 10:38:34
Comment rating
Много ми хареса!
Отново ще пазаруваме тук!

Рената Ценова
2020-12-25 13:36:50
Comment rating
Мек и забавен
Когато пристигна не беше със сребристи точки, но така май ми харесва повече..

Стела Деянова
2020-11-04 17:04:00
Comment rating
Плетените шалове дразнят дожата на дъщеря ми. Постоянно ги маха. Това шалче е меко и лекичко и тя лесно свикна с него.

Агнес Данчева
2020-11-03 13:45:00
Comment rating
Харесват ми ефектни аксесоари. Това бомбонено разово със сребристи точки е точно за мен.

Калинка Славова
2020-11-01 15:35:00
Comment rating
Плюшен шал е добро решение за дете. Мек е и е достатъчно плътен, за да топли. Нетрадиционно, но добро предложение.

Лили Любенова
2020-10-30 17:40:00
Comment rating
Розово със сребърни точки много добре ще се съчетае гумените ботушки на дъщеря ми. Те също са розови със сребърни акценти.

Е. Димитрова
2020-10-28 13:00:00
Comment rating
Оригинален десен за шал. Но трудно ще се намерят и ръкавички към него. Може да се помисли за комплект.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими