Пневмотахометър PFM 20

126_1000007
Trustpilot stars
Цена: 33,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Унисекс

Тип: Пневмотахометър
Модел: PFM 20
Предназначение: Възрастни и деца
Пол: Унисекс
Комплекта включва: Детски мундщук; Ръководство за ползване.
Тегло на продукта: 0.050 кг
Гаранция: 24 месеца

Допълнителни характеристики: Пневмотахометърът е евтино и преносимо ръчно устройство, което е предназначено за хората страдащи от астма. То се използва, за да се измери колко добре е движението на въздуха в белите ви дробове. Измервателният уред е съществена част от всекидневното управление на симптомите съпътствани от респираторното заболяване.

Показанията му могат да помогнат на вас или вашето дете да разпознаете ранните промени, които може да са признаци на влошаваща се астма. По време на астматичен пристъп гладките мускули,  заобикалящи дихателните пътища започват да се стягат рязко, което следователно е доста опасно за пациента.

С пневмотахометърът е напълно възможно да получите предупреждение за стягането им често часове или дни преди да имате симптомите довеждащи до тежките епизоди. Именно поради тези причини ви съветваме да се сдобиете с устройството PFM 20 на марката – Omron.

Държава на произход: Германия

Ползи: Ползите на пневмотахометър са множество и са особено важни за пациентите, които имат поставени нови диагнози. С него ежедневният прием на контролиращи лекарства става още по-лесен, тъй като ще знаете кога точно се нуждаете от тях. Следователно по този начин вашето лечение ще протича по-бързо и ефективно.

Компактното и практично устройство може да се използва по всяко време, както от възрастни, така и от деца. Цветните му обозначения и маркери предоставят за една удобна и лесна употреба.

Важно е да знаете, че вашият уред измерва само количеството въздушен поток от големите дихателни пътища на белите дробове. За съжаление астмата често причинява и промени в потока при малките дихателни пътища, които понякога не могат да бъдат открити.

Въпреки това ранните предупредителни знаци все още могат да бъдат на лице. Затова е важно да сте наясно и за вашите симптоми и ранни предупредителни сигнали, за да може да се справите ефикасно с вашите симптоми.

Почистването е задължителна част от поддръжката на продукта и тя не бива да бъде пропускана в никакъв случай.

 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими