• Намалена цена

Надуваема боксова круша на стойка

143881F
Trustpilot stars
Цена: 49,79  лв
59,99 лв
Спестявате 10,20 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 1.3 кг
Цвят черен
Пол Момче

Години: 4+ години
Цвят: Черен
Сезон: Лято
Пол: Момче
Брой играчи: 1 играч
Размер: Размер на основата: 13 x 48 x 38 см Регулируема височина: 90 - 130 см
Тегло на продукта: 1.050 кг
Комплектът съдържа: основа, надуваема топка, боксови ръкавици
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Надуваемата боксова круша със стойка е перфектният хибрид между играчка и спортно приспособление. Тя ще Ви даде възможност да запознаете детето си със силовите спортове без да рискувате нараняване – боксовата круша е достатъчно мека, за да не нарани детските ръчички, но и достатъчно реалистична, така че да задържи вниманието на начинаещите спортисти. 

Регулируема височина на стойката е начин да пригодите продукта за деца от всякакви възрасти, а боксовите ръкавици са подходящи за деца от четиригодишна до предучилищна и училищна възраст.

Боксовата круша се крепи на стабилна стойка, която може да бъде напълнена с пясък или вода за допълнителна стабилност. Играчката може да се използва както на закрито, така и на открито – според сезона, Вашите нужди и предпочитания.

Ползи: Любовта към физическата активност и спорта се възпитава в най-ранна детска възраст, но носи позитиви през цялата останала част от живота. Проучвания показват, че активно спортуващите деца намаляват риска си от затлъстяване до девет пъти, показват около 40% по-добри резултати в училище и развиват по-осъзнато поведение към тялото и храненето си.

Иначе казано – физически активното дете расте не само по-щастливо, но също така по-здраво и с по-бърза мисъл и реакция.

Противно на някои схващания, не е нужно да записвате детето си на няколко вида професионални занимания, за да поддържате неговия тонус. Това може да стане с ежедневна игра на открито, чести разходки сред природата и тематични спортни играчки, които то може да използва в ежедневието си. Надуваемата боксова круша е перфектен начин да запознаете детето си с бокса и да му дадете шанс да изразходва енергията си вкъщи или на открито.

Омекотените боксови ръкавици, включени в комплекта ще вдъхновят детето и ще го накарат да се чувства като истински шампион т боксовия ринг, докато се забавлява у дома. Преносимата боксова круша се монтира, демонтира и пренася лесно. Тя е гъвкава не само по отношение на възрастта за използване, а и на локацията – може лесно да се използва на закрито през зимата и на открито през лятото.

Станко Георгиев
2020-07-10 10:35:00
Comment rating
Синът ми много харесва тази играчка, прекарва много време около нея и изразходва доста енергия. Силно препоръчвам за семейства с енергични деца

Елеонора Неделева
2020-07-10 01:33:00
Comment rating
Хубавото на комплекта е, че има всичко необходимо детето ми да се забавлява, но с мерки на защита, защото са включени боксови ръкавици и основа, в която може да се сложи нещо за тежест.

Св. Цонев
2020-07-09 20:29:00
Comment rating
Впечатлен съм колко реалистично е направена тази боксова круша и за най-малките спортист. Синът ми толкова се запали по този спорт и е убеден , че някой ден ще печели медали.

Саня Терзиева
2020-07-09 19:05:00
Comment rating
Комплект за малки и енергични момчета. Вече тренира като голям. Ръкавиците не ни стават много точно, но няма значение.

Стефан Хинков
2020-07-06 11:48:00
Comment rating
Исках да прекарвам повече време със сина си и реших да му направя такъв подарък. След работа заедно тренираме и се учим взаимно на нови неща.

Ники Николов
2020-07-01 19:20:00
Comment rating
Синът ми разви бързи рефлекси благодарение на игрите с боксовата круша, също така е в изключително добра физическа форма.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими