Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 161 лв.

Единични бройки - 33%

Показани са 1-20 от общо 2275 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

„Единичните бройки“ са най-често дрехи и обувки, които са останали по 1 брой от цвят, модел или номер.  Това са нормални дрехи или обувки , които след сезона са останали непродадени.

Пътищата са два: След като е минал сезона на определена колекция от дрехи и обувки винаги има останали такива в определен размер и цвят .  Ние ги класифицираме като „единични брийки“, за да отстъпят място на новите колекции. Често получаваме предложения от големи европейски вериги да ни продадат техните единични бройки на по-достъпни цени.  Ние се възползваме от тази възможност и така предоставяме на потребителите възможност да купуват много по-изгодно качествени дрехи и обувки.

Да.  Като правило в kidso.bg единичните бройки са с намаление от 30% от обичайната си цена.  В някои кампании тези промоции достигат до намаления от 70% от обичайната си цена. 

Да. Те са били вече в търговски оборот и това е техния „втори шанс“ да намерят собственика си. Те са абсолютно нови и неизползвани .

Най-често „единични бройки“ са от минали колекции.  Те са били представени пред клиентите, голяма част са продадени и са останали по 1 или 2 броя , които след изтичането на сезона са се „превърнали“ в единични бройки .

Някои международни вериги магазини , които продават дрехи собствена марка или някои премиум брандове разпродават единичните си бройки под условие те да се продават само на пазара в България и само онлайн .  За да си гарантират, че това ще се случи така, те премахват вътрешния етикет или го оставят срязван.  Много често премахват и хартиения етикет на продукта.  Това е взаимен компромис – Вие купувате на много по-ниска цена марка и качество от престижен производител, но той Ви дава сигурен знак, че сте купили артикули от стар сезон .  Ако видите нещо такова на получена от Вас дреха, то дори може да Ви служи като още едно доказателство, че сте получили оригинален продукт, но от минали колекции.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими