• Намалена цена

Пяна за изкуствен тен за лице и тяло AMBRE SOLAIRE, 200мл

G6903
Trustpilot stars
Цена: 17,70  лв
19,89 лв
Спестявате 2,19 лв
Спестявате 11%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Унисекс
Тегло 0.3 кг

Възраст: 12+ години
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Състав: Aqua / Water, Glycerin, Dihydroxyacetone, Propanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Decyl Glucoside, Cocos Nucifera Fruit Juice / Coconut Fruit Juice, Alcohol, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Salicylic Acid, Limonene, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzyl Benzoate, Caprylyl / Capryl Glucoside, Citral, Citric Acid, Potassium Sorbate, Parfum / Fragrance
Действие: Бронзов загар с трайност една седмица. Кокосовата вода, поддържа оптимални нива на влага в кожата и притежава успокояващи, антиоксидантни и подхранващи свойства.
Начин на употреба: Можете да ексфолирате предварително кожата на тялото, за постигане на равномерен тен. Уверете се, че кожата е суха, преди да нанесете пяната. Разклатете добре преди употреба. Разнесете равномерно върху кожата на лицето и тялото. Измийте добре ръцете си след нанасяне. Оставете да подейства около 1 час, преди да се облечете. Не отмивайте. Нанасяйте отново по желание, за да постигнете по-дълбок тен. Важно: Пяната не предпазва кожата от ултравиолетови лъчи. В случай на контакт с очите, изплакнете незабавно. Избягвайте контакт с тъкани. При запушване на отвора, изплакнете с топла вода.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно, защитено от пряка слънчева светлина място
Държава на произход: Франция

Допълнителни характеристики: Страхотен равномерен тен, без да ходите на плаж или солариум! Мисията е възможна с пяната за изкуствен тен "Natural Bronzer" от "Garnier". С нея ще постигнете красив бронзов загар с трайност една седмица*, само след едно нанасяне. Формула е веган и съдържа 92% съставки от естествен произход*. Освен че осигурява изкуствен тен на кожата, пяната я подхранва и хидратира. Вложена е активна съставка с естествен произход, на която се дължи експресното потъмняване. Съставът е обогатен с кокосова вода, която поддържа оптимални нива на влага в кожата и притежава успокояващи, антиоксидантни и подхранващи свойства. Прозрачната мус текстура се нанася лесно и изсъхва бързо, без да оставя петна и без да оцветява дрехите. Може да се използва върху лицето и тялото. Кожата остава мека, нежна и еластична, с естествено изглеждащ и сияен тен. Опаковката е от 30-50% рециклирана пластмаса и е 100% рециклируема.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими