Пюре от Сливи, бурканче 80 г

12305882
Trustpilot stars
Цена: 2,20  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг

Възраст: 4+ месеца
Опаковка: бурканче
Разфасовка: 80 г
Състав: Вода, сливи (28 %).
Не съдържа: ГЛУТЕН
Действие: разхлабващо
Начин на приготвяне: • Да не се използва, ако капачката на бурканчето е издута <br> • При отваряне се уверете, че чувате щракване.<br> • Не хранете директно от бурканчето. <br> • Не използвайте метална лъжичка. Пресипете необходимото количество в чиста купичка. <br> • Сервирайтесъс стайна температура. Ако се налага затопляне, разбъркайте добре и проверете температурата на пюрето преди да сервирате
Хранителна информация: На 100 g - на бурканче 80 g СЛИВИ<br> Енергия 333 kJ/79 kcal - 266 kJ/63 kcal<br> Мазнини: 0.1 g - 0.1 g<br> - от които наситени: 0.0 g- 0.0 g<br> Въглехидрати: 17.1 g - 13.7 g<br> - от които захари: 11.8 g - 9.4 g<br> Хранителни влакнини: 2.5 g - 2.0 g<br> Белтъчини: 0.9 g - 0.7 g<br> Сол: 0.01 g - 0.01 g<br> Съдържанието на сол е в резултат на естествено съдържащия се натрий.
Съхранение: • Съхранявайте неотвореното бурканче на стайна температура.<br> • След отваряне съхранявайте в хладилник за не повече от 24 часа.<br> • По време на хранене детето винаги трябва да бъде под Ваше наблюдение и в седнало положение.
Държава на произход: Полша
Допълнителни характеристики: Пюрето Nestle GERBER Сливи е фино смляно и е подходящо за най-малките коремчета. То е чудесен избор с който да запознаете бебето в периода на захранването. Пюрето е с прекрасен и натурален вкус, без добавени захари, консерванти, сгъстители и оцветители. Световната Здравна Организация препоръчва ексклузивно кърмене до 6 месечна възраст и продължаване на кърменето възможно най-дълго след това. Този продукт може да се използва за захранване.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими