• Намалена цена

Ръчна помпа за изцеждане на кърма Natural Motion с 3 бр. контейнери

3AV01PM100MN50000D
Trustpilot stars
Цена: 88,11  лв
99,00 лв
Спестявате 10,89 лв
Спестявате 11%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг

Модел: Natural Motion
Тип: Ръчна помпа за кърма
Допълнителни аксесоари: 1 бр. основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване; 3 бр. Контейнери за съхранение на кърма VIA; 1 бр. Биберон за новородено Natural 0м+; 1 бр. Адаптор за контейнер към помпа или биберон за хранене; 2бр. Подплънки за еднократна употреба; 1 бр. запечатващ диск
Не съдържа: BPA
Тегло на продукта: 0.440 кг
Допълнителни характеристики: Philips AVENT Ръчна помпа за изцеждане на кърма Natural Motion комбинира вакуум и стимулация, точно като при бебето. Тази комбинация от изцеждане и масаж помага за по-бързото потичане на кърмата в сравнение с досегашните гама помпи. Силиконовия уплътнител, вдъхновен от уникалния начин, по който бебето суче, подпомага потичането на кърма и намалява общото време на изцеждане. Мекият силиконов уплътнител се адаптира към размера и формата на гърдата (пасва на 99.98% от размерите на зърната до 30мм). Уникалният дизайн на Philips AVENT Ръчна помпа за изцеждане на кърма Natural Motion позволява да заемете най-удобната позиция за изцеждане без да се навеждате напред, така че да сте сигурни, че цялата изцедена кърма остава в шишето. Помпата е лека и компактна, което я прави лесна за съхранение и транспортиране, идеална за изцеждане в движение.
Philips AVENT Контейнери за съхранение на кърма VIA съхранението на кърмата или бебешка храна по време на разходка или пътуване е лесно и удобно.
Еднократните подплънки за кърма Philips AVENT са с текстура във вид на пчелна пита, изключително тънката абсорбираща сърцевина и дишащата и непротичаща конструкция. Създават усещане за сухота и комфорт през деня и нощта.
Комплекта съдържа:
Помпа за изцеждане с Универсален уплътнител
1 бр. основа/капак за фунията при пренасяне/пътуване
3 бр. Контейнери за съхранение на кърма VIA
1 бр. Биберон за новородено Natural 0м+
1 бр. Адаптор за контейнер към помпа или биберон за хранене
2бр. Подплънки за еднократна употреба
1 бр. запечатващ диск
Инструкция за употреба.
Държава на произход: PRC
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими