Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

61 лв. 96 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

Ръчни помпи за кърма

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Избора на правилната помпа зависи най-вече от нуждите на майката. Ръчните помпи са подходящи за жени, които се изцеждат рядко – от време на време. Те са леки, компактни и безшумни. Електрическите помпи от своя страна са подходящи за кърмачки, които се цедят редовно – ежедневно . Те са много по бързи от ръчните и освен това можете да изберете модел, който ви позволява да изцеждате едновременно и двете гърди.

Независимо каква помпа сте избрали, важно е да не пропускате нейната стерилизация . При първоначалното разопаковане на продукта се стерилизират всички накрайници . След употреба същите могат да бъдат почиствани с вода и сапун, а стерилизацията да се извършва един път на ден.

Причините, които могат да доведат до необходимост от изцеждане, са много.  Най-честите са:  преждевременно раждане препълване на гърдите стимулиране на гърдите когато родилката приема медикаменти или кърмата не е достатъчна за задоволяване на хранителните нужди на бебето когато майката и детето ще бъдат разделени повече от 6 часа и др.  Тук на помощ идват помпите за кърма – неизменен помощник на всяка майка.

Затруднения при изцеждането изпитват голяма част от майките. Ако и вие сте сред тях, бихте могли да си помогнете с масаж на гърдите или с поставяне на топъл компрес.  Също така бихте могли да масажирате посредством леко издърпване зърната. Причината за неуспеха при изцеждане с помпа може да се дължи и на недостатъчен вакуум , като в този случай може да опитате с навлажняване на ръбовете на силиконовата част или на фунията.

Изцедената кърма е най-добре да бъде съхранявана в съдове или торбички за еднократна употреба , тъй като най-важното е да не бъде допуснато развитие на бактери: на стайна температура майчиното мляко може да се съхранява до 6 часа в хладилник – до 6 дни дълбоко замразено във фризер – за срок не повече от 3 месеца  За улеснение на майките (а и за тяхно спокойствие) препоръчваме върху съда/торбичката да бъде поставен етикет с точните ден и час на изцеждане на кърмата, което ще ви гарантира, че няма да допуснете неволна грешка.

Свързани блог публикации

В качеството си на магазин, осигуряващ всичко необходимо на кърмещата дама и майка, може да заложите на нашите модели за ръчни помпи. Асортимента от артикули е подходящ за изцеждане на повече кърма по естествен начин.

Целият процес на сглобяване и поддържане е бърз, лесен и много удобен. Моделите са практични за съхранение, те са леки и удобни за монтиране и транспортиране.

Имат мек масажиращ уплътнител за стимулиране и ергономична дръжка, позволяваща безпроблемно изпомпване и осигуряваща минимална умора в ръката

Шишетата за съхранение на кърмата по време на изцеждане служат за директно хранене на бебето. Чрез елиминиране на вакуума и мехурчетата въздух в шишето с помощта на технологията за леко компресиране, доказано се намаля риска от болезнени колики и газове.

Освен за прецизно отмерване на количеството кърма, необходимо за конкретното хранене, помпата е неотменен помощник за:

  • изцеждане на кърмата и облекчаване на напрежението, при невъзможност за кърмене
  • правилно съхранение за бъдещ период  на хранене
  • за хранене на бебето от друг човек
  • стимулиране и поддържане на лактацията по време на лечение или временно спиране на кърменето

Към различните модели в комплекта влизат различни аксесоари като:

  • шишета и капачки за съхранение
  • биберони с ергономични форми
  • подплънки
  • контейнери за съхранение в хладилник и фризер
  • кутия за стерилизиране и други аксесоари

Специализирана изработка на артикулите изключва съдържанието на парабени, бисфенол А, като се придържа към законодателството в международен аспект относно безопасен и качествен краен продукт.

Всеки компонент е преминал редица контролни тестове за ефективност и безвредно съдържание на елементи. Така механичните помпи са дело на марки, които чрез професионализма си мотивират хиляди майки по света да залагат на естественото хранене за едно по-щастливо детство.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими