Ученическа раница унисекс с весел дизайн на емотикони

ZK50427
Trustpilot stars
Цена: 29,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят мента
Пол Унисекс

Цвят: Мента
Пол: Унисекс
Възраст: 6+ години
Материал: Полиестер
Джобове: преден джоб с цип
Отделения: едно голямо сцип
Обем: 19.1 литра
Тегло на продукта: 0.152 кг.

Размери:41x31x15 cm
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики:Детска раница, с регулиращи се презрамки и гайка. С обем 19,1 литра и собствено тегло 0,152кг. Моделът има два джоба – голям и малък които се затварят с цип. Направена е от полиестерна материя, подходяща за деца над шест – годишна възраст. В цвят мента, с контрастираща розова линия при ципа. Раницата има голяма щампа с емотикона и надпис „Zaska!”. Обемът на раницата я прави подходяща за предучилищна възраст, за съхранение на ученически пособия. Също може да се използва за съхранение на резервни дрехи, обувки или принадлежности за детска градина или спорт. Раницата е модел на испанския производител Arditex, който от 1970г. насам произвежда продукти от различни детски анимационни серии, с гарантирано качество и произход. Arditex е официален представил за различни детски серии като Disney, Dora, Spiderman и други. 

М. Велева
2020-07-09 17:25:00
Comment rating
Търсех подарък за детето на наши приятели, което е в предучилищна група. Знаех, че с нетърпение се готви да стане ученик и се спрях на раница. Спрях се на тази, защото дизайна е подходящ за момче, много е актуална с този емотикон, достатъчно е голяма за първокласник.

А. Ангелова
2020-07-05 15:35:00
Comment rating
Спешно се нуждаехме от раница т. К. Тази на сина ми се скъса. Нямах време дълго да търся и набързо поръчат тази. Доставката още на другия ден беше при нас и когато я разгледах се убедих, че плата е здрав, циповете също, шевовете са прави. Раницата е учудващо голяма и лека. Препоръчвам я като една добра покупка за тази цена.

Надя Мурова
2020-07-04 19:55:00
Comment rating
Дъщеря ми тренира спортна гимнастика и й трябва раница за тренировките. Тази от училище е много тежка и търсех нещо леко, но достатъчно голяма. Обема на тази е 19.1 л, което е повече от достатъчно, а в същото време е много лека.

Нуша Иванова
2020-07-04 08:36:00
Comment rating
Това е една практична раница без ненужни отделения и джобове. Според мен моделите с много джобчета само затрудняват децата. Когато им трябва нещо започват да го търсят и различните отделения. Изчистеният модел на тази раница ми хареса с цвета и съвременния дизайн с емотикон. Има емотикон дори на ципа.

Спасена Ставрева
2020-07-03 11:15:00
Comment rating
Този цвят мента е любимия на дъщеря ми. След като видяхме раницата в сайта нямах никакъв друг избор освен да я поръчам. Щом я получихме видях, че е от добри материали и е качествено направена. Така че изобщо не съжалявам за поръчката.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими