Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Номер

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 199 лв.

ЗА УЧИЛИЩЕ

Показани са 1-20 от общо 650 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Ние се стремим да предложим възможно най-широк диапазон от артикули, които са предназначени за училищните занимания. Ние сме разделили продуктите ЗА УЧИЛИЩЕ в следните категории: Глобуси и карти Глина, пластелин и аксесоари За писане – моливи, химикали, аксесоари и др. За рисуване – бои, пастели, флумастери, аксесоари и др. За чертаене – линии, пергели и др. Кутии за храна и шишета Несесери и моливници Тефтери и тетрадки Раници Спорт – облекло и обувки за спорт

Основното предназначение на артикулите в категория ЗА УЧИЛИЩЕ са предназначени за деца, които ходят на училище – от 6 до 18 години.  Някои артикули и категории предвиждат и решения за деца, които са в предучилищна възраст. Предучилищната възраст е подготовката на детето за училище и изискванията за децата там са сходни – нужни са макар и в по-малък мащаб аксесоари за подготовка за училище – средства за писане, пълна гама аксесоари за рисуване, раница и други.

Действително голяма част от вещите за училище се купуват около първия учебен ден. Тогава и всички доставчици имат най-интензивно предлагане. Ученето е процес за цял живот и ние вярваме, че нуждите от учебни материали и помагала се изменят често. За това предлагаме голяма гама продукти, които са на достъпни цени и ще бъдат доставени за Вас в най-кратки срокове.

С натрупването на повече години в училище децата си изграждат навици и придобиват усет какво им е удобно и ги обслужва най-добре. Често пъти те използват един и същ химикал , защото им е удобен, изкарват много години докато използват един и същ моливник. Други училищни аксесоари се използват много рядко, защото по начало са заложени в училищната програма с по-малък интензитет. Обаче има и вещи, които трябва да подменяме периодично – такива са раниците . Новата раницае с правилна форма и без деформации, които гарантират правилна стойка на детето. Екипите за спорт също се сменят периодично, защото детето израства на височина.

Безопасността е най-важното изискване . Пишещите средства не трябва да съдържат никакви токсични елементи, трябва да могат да се перат лесно. Раниците трябва да са създадени така, че да не предизвикват гръбначни изкривявания. Моливниците трябва да не са прекалено тежки, но в същото време от тях да не излизат опасно подострени моливи, пергели и др. потенциални средства, с които детето би могло да се нарани. Ние подбираме внимателно нашите доставчици, за да гарантираме само сертифицирани и безопасни продукти за учениците.

Свързани блог публикации

Училището е огромен събирателен образ на знания, забавление, приятелство и ежедневие за едно дете. Толкова огромен е и изборът на Kidso за необходимите вещи, дрехи и принадлежности, свързани с училищните ангажименти.

За съхранение на учебници и учебни материали, заложете на приказните предложения на раници, които са подходящи, както за училище, така и за детска градина. Те изразяват визия, вдъхновена от анимации и филми и имат практични отделения, подплатени части за предпазване на детския гръб и висококачествена изработка от полиестер, EVA материал и памук.

Към тях може да включите практични бутилки, херметически кутии, термочанти за храна или комплекти 2 в 1, които да съхраняват свежа закуска или обяд за училище, изработени от висококачествени материали, съобразени с детското здраве.

Към графа раница имате още много работа, но Kidso ще се погрижи и за това. В нея трябва да поставите необходимите принадлежности за училище като флумастери, моливи, химикали, бои и други пособия за писане и рисуване. Те съдържат впечатляващи функции и техники за боравене, като са изградени от безвредни мастила, графити и оцветители по нормираните за стандарт международни правила. Така тези комплекти ще послужат за творчески изяви и креативни изпълнения и у дома през свободното време.

За нуждите от практично облекло за детска градина, училище и спорт, магазинът предоставя маркови дрехи и обувки, с които  детето ще чувства комфорт и максимално удобство. Те са произведени от естествени органични тъкани, както и от изкуствени материи, устойчиви на носене с хипоалергичен характер. Визите са подходящи за момичета и момчета с дизайнерски мотиви, принтове и декорации, изразяващи стила на световните брандове.

Заложили сме на много производители, като моделите са подходящи за деца над 18-месечна възраст до 14 години в зависимост от вида на продукта. Това са Welly, Stor, Adidas, SES, Nike, и други марки, създаващи образователни, спортни и занимателни артикули за важния детски прогрес.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими