Ученическа раница за момиче с преден джоб с цип

ZK50474
Trustpilot stars
Цена: 29,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят розов
Пол Момиче

Цвят: Розов
Пол: Момиче
Възраст: 6+ години
Материал: Полиестер
Джобове: преден джоб с цип
Отделения: едно голямо сцип
Обем: 19.1 литра

Размери: 41х31х15 см
Тегло на продукта: 0.152 кг.
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Детска раница дяволче в червен цвят.  Предназначена е за деца на възраст над 3 години.  Раницата е с твърди стени, което позволява вещите в нея да не се мачкат, чупят или деформират.  В същото време продуктът е създаден да не тежи прекалено много на етето – масата на раницата е само 230 гр.  Приблизителният размер на раницата е 20 см Х 20 см Х 10 см (дълбочина).
Раницата е с регулиращи се презрамки, които можете да адаптирате към височината на Вашето дете.  Към раницата има предпазан колан, който се закача на нея.  С него можете да държите детето под контрол – сигурно и безопасно, без да се притеснявате, че то ще изскочи на улицата при колите или ще поеме в друга небезопасна посока.

Ползи: Раницата е едно невероятно произведение за което можем да изразим дълбоки адмирации към компанията производител – Arditex. Тя е специално пригодена за всички малки ученици. От нея детето ви ще може да извлече толкова много ползи, че би се влюбило в продукта завинаги.

Най-основните преимущества на раницата са :

  • Практичност
  • Стилен дизайн
  • Функционалност
  • Комфорт

Първото с което можем да започнем е като засегнем най-важната характеристика за всяка раница, а именно нейният обем. Даденият продукт притежава впечатляващите 19.1 литра, което означава, че можете да съхранявате в него абсолютно всичко. Това варира от учебни пособия до дрехи, ако все пак решите да я използвате за разходка в парка.

Практичността е ненадмината поради отличното разположение на предния джоб. По отношение на дизайнът само може да определите неговата изящност. Раницата е цялостно украсена с розово фламинго.

Ситуацията при презрамките е повече от перфектна. Благодарение на своята мекота те предоставят неописуем комфорт, дори когато раницата е препълнена до максимален капацитет. Това се дължи на високият клас материали, които са били използвани за направата на продукта.

Преди да извършите първите стъпки по поддръжката е нужно да бъдете запознати с инструкциите предоставени от производителят.

Хриса Ангелкова
2020-07-11 19:41:00
Comment rating
Дъщеря ми видя тази раница онлайн и ми каза, че иска да я има за училище. Аз я разгледах и понеже нямах много време я поръчах. Като дойде ми се стори малка и лека. Помислих, че няма да събере учебниците и тетрадките. Но дъщеря ми ме опроверга като ми показа, че събира всичко дори за най-натоварения й ден в училище. Оказа се, че раницата има доста голям вътрешен обем, а наистина е лека и здрава.

С. Маринова
2020-07-10 13:45:00
Comment rating
Раницата на испанската фирма Arditex ме спечели с простотата на модела. Няма много джобчета и отделения, но за малкия ученик те не са необходими. Достатъчно е голямото отделение за учебници и тетрадки и джоба с цип за принадлежностите. Гърбът е акцентиран в розово и презрамките удобно се регулират.

М. Даскалова
2020-07-09 15:15:00
Comment rating
Търсихме раница за училище и видяхме тази. Стори ми се различна от повечето модели с много джобчета и отделения. Като се замислих те за какво са. Достатъчен е и един. Същото е с отделенията. Дизайна на плата е оригинален. Личи си доброто качество на изработката. Цената е приемлива. Това наклони везните в полза на покупката и поръчахме раницата.

Яна Мирчева
2020-07-04 13:30:00
Comment rating
Поръчах раницата от сайта на магазина и когато я получих осъзнах качеството й. Изработена е от непромокаем плат, шевовете са прави и здрави, циповете са надеждни. Учудих се колко е лека и това окончателно ме убеди, че съм направила една добра покупка. Децата носят толкова тежки учебници и тетрадки, че не е нужно и раницата да е тежка.

Мира Йосифова
2020-07-03 15:47:00
Comment rating
Първия учебен ден наближава и е време да се готвим за училище. Видях много модели, но този ми хареса първо с дизайна си. Не традиционен, типичен за момиче, без прекалени и блестящи апликации. Раницата е с достатъчна големина и презрамките са широки и удобни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими