Детски комплект: направи си сам - гривни

69_ART0107
Trustpilot stars
Цена: 17,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг

Опаковката съдържа аксесоари за 6 броя гривни.
 

  • Пол: за момиче
  • Размери: 26х26x5 см.
  • Батерия: не
  • Държава на произход: внос

Детският комплект за ръчна изработка на гривни съдържа аксесоари, достатъчни за направата на шест броя уникални бижута. Той включва шаблонна основа, няколко различни конци в ярки неонови цветове и допълнителни завършващи елементи, с които детето може да прояви неограничено творчество.

Гривните се изработват с приложените в комплекта конци, които внимателно се прокарват през предоставените шаблонните основи. По този начин, съвършенството на крайния резултат е гарантирано – факт, който ще окуражи, зарадва и мотивира детето, така че то да се наслади на ефекта от старанието си.

Изработените гривни са подходящи както за лична употреба, така и за подарък на близки хора или приятели. Създавайки ръчно изработен подарък, детето ще се научи да проявява лично отношение и да влага любов в подаръците си, наместо да ги възприема като автоматизирани жестове без особен емоционален товар.

Изработването на гривните развива творческото мислене и фината моторика, като същевременно действа успокояващо и ангажиращо за детското съзнание. В немалко практики, ръчният труд е прилаган като интегриращо и терапевтично занимание с добър ефект върху концентрацията и емоционалното състояние на детето.

Комплектът съдържа малки частици, поради което е подходящ най-вече за деца над 8 години, при които играта е значително по-внимателна и осъзната.

Емили Димитрова
2020-11-04 17:34:00
Comment rating
Дъщеря ми видя тази игра в онлайн магазина и не ме остави на мира докато не я поръчах. Реши вече какви гривни ще направи за себе си и са приятелките.

Ерика Иванчева
2020-11-04 14:10:00
Comment rating
Търсех подаръци за Коледа. Видях серията от игри на Кидсо. Тази ще взема за дъщеря ми, а вулкана - за сина ми.

Ивон Петкова
2020-11-03 08:35:00
Comment rating
Приветствам такива игри, които подтикват детето към творчество. Чудесна е за подарък за наближаващите празници.

Натали Димитрова
2020-10-30 17:54:00
Comment rating
Видях играта в сайта и я поръчах за дъщеря ми. Не предполагах колко ще й хареса. А всъщност изобщо не е скъпа. Препоръчвам я.

Мадлен Любенова
2020-10-28 09:59:00
Comment rating
Чудесен комплект за ръчен труд. Компютърните игри не могат да заменят усещането да направиш нещо със собствените си ръце.

Аделина Манчева
2020-10-25 19:57:00
Comment rating
Всяко момиче обича бижута и най-много моето. Има много гривнички, но до сега не си ги е правила сама. Комплекта ще я очарова.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими