Седалка за тоалетна чиния с дръжки Cars за момче

83_30133
Trustpilot stars
Цена: 25,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 0.1 кг

  • Години: 1+ години
  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Момче
  • Любими герои: Cars
  • Материал: мек и лесен за почистване

Допълнителни характеристики: Седалка за тоалетна чиния за деца, брандирана с "Cars," с омекотени зони за сядане и възможност за миене и дезинфекция.
Седалката за тоалетна чиния, брандирана с "Cars," е идеалното решение, което ще направи процеса на учене на вашето дете как да използва тоалетната чиния по-удобен и забавен. С привлекателния дизайн, вдъхновен от популярните анимационни герои от "Cars," седалката ще впечатли всяко дете.
Освен стилния дизайн, седалката е оборудвана с омекотени зони за сядане, които предоставят максимален комфорт и удобство на вашето дете. Тези меки зони правят седенето по-приятно, особено по време на по-продължителни седенете, като същевременно предоставят необходимата подкрепа.
За вашата улесненост, седалката може да бъде лесно почиствана и дезинфицирана, осигурявайки висок стандарт на хигиена. Така можете да се погрижите, че вашето дете използва чисто и безопасно място.
Със своята удобност, забавен дизайн и възможност за лесна поддръжка, седалката за тоалетна чиния "Cars" е идеалното допълнение към банята на вашето дете и инструментът, който подпомага успешния преход към използването на стандартната тоалетна чиния.
Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя

Ваня Стаменова
2020-11-04 13:13:00
Comment rating
Удобна седалка безспорно. Но това, което ме накара да я поръчам бяха Колите. Освен играчки имаме и дрехи и раница с тях. Правим колекция. Синът ми много ги обича.

Дениса Йорданова
2020-11-03 13:20:00
Comment rating
Детските седалки за тоалетна са гениално изобретение. Но синът ми не искаше да седне на предишната. "Колите" на Пиксар са му любимата анимация и сега вече нямаме проблеми.

Никол Евгениева
2020-11-03 09:45:00
Comment rating
Седалката е много удобна и сигурна. Лесно се почиства и нямам притеснения, че детето ми може да се изхлузи от нея и да се уплаши.

Беатрис Лилкова
2020-10-27 13:45:00
Comment rating
Много се притеснявах дали детето ми ще свикне с голямата тоалетна. Разглеждах различни детски седалки и тази ми се стори много удобна. И не сбърках.

Александра Радева
2020-10-25 22:25:00
Comment rating
Допълнително омекотената горна част е много удобна. Синът ми може да седи на нея с часове. Дори не иска да става от там и съм принудена насила да го вдигна.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими