• Намалена цена

Седалка за тоалетна чиния с дръжки Frozen за момиче

83_30130
Trustpilot stars
Цена: 13,00  лв
25,99 лв
Спестявате 13,00 лв
Спестявате 50%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.1 кг

  • Години: 1+ години
  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Момиче
  • Любими герои: Frozen
  • Материал: мек и лесен за почистване

Допълнителни характеристики: За вашето дете, настъпването на момента да научи как да използва тоалетната чиния представлява важна стъпка в неговото ранното развитие. Някои деца са готови за тази дейност още на 18 месеца, докато други почват да проявяват интерес и способност към това между 2 и 3 години. Въпреки тези индивидуални разлики, усвояването на умение за използване на тоалетната чиния е ключово за цялостното развитие на малчуганите и не следва да бъде пренебрегвано.
Като родител, вие имате важна роля в този процес. Трябва да бъдете търпеливи и внимателни към сигналите и намеците, които вашето дете ви предоставя по време на този етап от неговия живот. Обучението по употребата на тоалетната чиния не е еднократно събитие, а постепенен процес. С вашата подкрепа и насърчителство, вашето дете може да развие това важно умение, което ще го придружава през целия му живот, като се чувства уверено и независимо при използване на тоалетната чиния, както и при израстването си. 
Тази седалка е за момиче, предвидена е да пасва на всички модели тоалетни чинии.  С омекотяване на частите за сядане. Може да се мие под течаща вода, може да се дезинфекцира със спрейове и мокри кърпички. Удобен и увлекателен детски аксесоар.

Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя

Ползи: Обучителният процес няма да се случи в рамките на една нощ. Може да отнеме между 4 и 5 месеца, преди детето ви да загърби пелените веднъж и завинаги. Поради тази причина трябва да се уверите, че имате достатъчно време, за да може търпеливо да му помагате всеки ден.

С помощта на седалката за тоалетна чиния сме сигурни, че ще улесним многократно живота, както на вас, така и на вашето дете. Продукта е идеален, тъй като се адаптира на всички видове тоалетни чрез своите дръжки.

Освен това той разполага със зашеметяващ външен вид, изобразяващ принцесите от анимацията – Frozen. Специалният му модел предоставя изключително удобство за потребителят, така че в това отношение не трябва да се тревожите.

Изграден е от висококачествени елементи, които гарантират дълготрайна употреба. Повърхността му е мека и лесна за почистване, но въпреки това е желателно първо да прочетете инструкциите.

Катерина Тарлева
2020-12-10 18:50:00
Comment rating
Свеж дизайн, актуални герои. Мислех, че ще им обърне повече внимание, но явно в тоалетната фокусът е другаде. ;_)). Иначе чинията е хубава - добри материали и правилната форма.

Мария Кунева
2020-12-10 18:00:00
Comment rating
Изграждаме нов навик. Поне да имаме мотивация с любими герои.

Рая Георгиева
2020-12-02 14:50:00
Comment rating
Хубав адаптер за тоалетна. Стабилен е, не се плъзга, може да се измис под душа.

Зорница Захариева
2020-12-02 10:50:00
Comment rating
Практична чиния за тоалетна. Може да се чисти и мие лесно.

София Димитрова
2020-12-01 13:50:00
Comment rating
Пасва добре на тоалетната, удобен е за детето. Хубав продукт за този преходен период.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими