Седалка за тоалетна чиния с дръжки Princess за момиче

83_30132
Trustpilot stars
Цена: 25,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Момиче

  • Години: 1+ години
  • Цвят: Многоцветен
  • Сезон: Всесезонен
  • Пол: Момиче
  • Любими герои: Princess
  • Материал: мек и лесен за почистване

Допълнителни характеристики: С прехода от използване на гърне към стандартната тоалетна чиния често се свързва много предизвикателства и несигурности за най-малките ни. Някои деца изпитват силно тревожение, когато стъпват на "голямата" тоалетна чиния, чувствайки се изгубени и несигурни.
Едно решение, което може да помогне в този процес, е инсталирането на специална детска тоалетна седалка, която създава уют и комфорт. Детската седалка "Princess" с мотиви от Дисни не предлага само привлекателен дизайн, но и висок стандарт на хигиена и удобство за най-малките ни.
Тази универсална седалка е проектирана така, че да се адаптира към различни видове и размери тоалетни чинии. Изработена е от здрава закалена пластмаса, комбинирана с мека подложка за по-дълго и комфортно седене. С тази седалка, вашето дете ще се чувства удобно и сигурно, независимо от неговото тегло и размер.
Седалката е подходяща за деца над една година и може да бъде използвана до тяхната готовност и усещане за комфорт. По препоръка на Kidso.bg, редовната хигиенна грижа е важна, за да осигурите безопасна и чиста среда за вашето дете.

Преходът от използване на гърне към използване на стандартна тоалетна чиния не винаги е гладък и безпроблемен. Някои деца изпитват силно притеснение да седят на „голямата“ седалка, защото се чувстват застрашени, несигурни и не на мястото си.

Инсталирането на специална детска приставка за тоалетната чиния е начин да създадете мекота, уют и усещане за комфорт, които ще помогнат на детето да се адаптира към това иначе странно и непознато място. Детската седалка Princess с мотиви на Дисни е не само с атрактивен дизайн, а също така предлага високо ниво на хигиена и удобство за най-малките.

Седалката е с универсален размер, пригоден за адаптация към всички видове и размери тоалетни чинии. Тя е изработена от здрава закалена пластмаса в комбинация с мека подложка за сядане – така детето ще ве чувства удобно при по-продължително седене, като в същото време ще бъде в пълна безопасност, независимо от теглото и телосложението си.

Меката седалка е подходяща за използване от бебета над една годинка и може да остане в употреба дотогава, докато детето се чувства комфортно и изпитва сигурност от нейното присъствие. Kidso.bg съветва: не забравяйте редовно да хигиенизирате седалката, за да избегнете типичното за тоалетната чиния натрупване на микроби и да осигурите на детето си максимално здравословна домашна среда.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя

Ивана Филипова
2020-10-23 07:24:00
Comment rating
Картинките на седалката много помогнаха да свикнем с голямата тоалетна. Сега вече си имаме код когато отиваме там - отиваме при принцесите.

Катерина Велинова
2020-10-22 19:15:00
Comment rating
Принцесите от детските филмчето са любимки на дъщеря ми и затова поръчах седалката. И не сгреших. Преди се дърпаше и не казваше когато й се ходи. Сега сама отива и с готовност сяда на седалката.

Елена Николова
2020-10-19 21:55:00
Comment rating
Чудесно изобретение за малките деца. Удобно е, сигурно, приучва детето на хигиенни навици. Самата седалка се чисти много лесно и няма опасност от зарази.

Цвета Лилова
2020-10-17 10:56:00
Comment rating
Отначало имахме друга детска седалка, но само от пластмаса. Беше много неудобна и се плъзгаше и местеше. Този модел е нещо съвсем друго. Омекотен отгоре и с достатъчно голяма периферия за сигурно позициониране.

Теди Стойкова
2020-10-15 18:10:00
Comment rating
Много се притеснявах от момента когато малкото ми момиченце ще трябва да използва голямата тоалетна. С тази удобна седалка този период мина безпроблемно. Удобна, мека и точния размер.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими