• Намалена цена

Детски мини голф – пълен комплект

9881A
Trustpilot stars
Цена: 20,74  лв
24,99 лв
Спестявате 4,25 лв
Спестявате 17%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.4 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Размер: на количка за стикове: 64,7 х 24 х 14,6 см стикове: 56 см
Тегло на продукта: 0.410 кг
Комплектът съдържа: чанта за голф с колелца, 3 различни стика, дупка с флагче, 4 бр. топчета
Материал: Пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Има ли забавен начин, по който да научите детето си на координация и прецизност? Има ли начин то да играе на открито, докато същевременно развива умения като концентрация, търпение и ловкост? А има ли как и Вие да се включите в купона?

Отговорът e – да, да и пак да. Начинът да постигнете подобно всестранно развитие, комбинирано с физическа активност и любов към спорта е точно пред очите Ви. Детският комплект за мини голф на Kings Sport се състои от чанта с колелца, дупка с флаг, 3 различни голф стика и четири топчета – абсолютно всичко необходимо, за да запалите любовта към голфа в своето дете.

Ползи: Знаете ли, че голфът е един от двата спорта, които хората са играли на Луната? Сега може би ще Ви е по-лесно да повярвате, че детето Ви би могло да използва комплекта си за голф буквално навсякъде. В сета е включено всичко необходимо за целта – единственото, което трябва да направите е да изберете своето място, да инсталирате мобилната дупка за голф, и да се забавлявате.

Играта на голф подобрява координацията, учи детето на търпение и създава у него правилна преценка за взаимодействието му с предметите в пространството. В комбинация с играта на открито, този спорт създава отлични предпоставки за добро физическо и емоционално здраве както при децата, така и при възрастните. Ето защо Ви съветваме смело да се възползвате от трите стика, предоставени в комплекта, и да си устроите едно страхотно семейно забавление в чест на слънчевото време, зелената трева и любовта към спорта.

Комплектът за мини голф на Kings Sport е лек, мобилен и лесен за пренасяне – както от възрастен, така и от самото дете. Можете да го носите със себе си по време на пътуване, екскурзия или разходка, и да го използвате по предназначение в закрити или открити пространства.

Винаги използвайте комплекта и неговите части в съответствие с описаните от производителя препоръки за безопасност.

Влади Матеев
2020-07-16 18:25:00
Comment rating
В детската градина трябваше да купим играчки за двора. Исках да избера нещо рразлично, така че децата да се впечатлят. И въпреки, че съм майка на момиче, реших да им подаря този комплект за голф. Оказа се добро попадение. Като я вземах от градина имаше две деца със стикове, а един малък герой влачеше количката. Очевидно, защото е нетипична играчка беше привлякла вниманието им.

Ирина Саралиева
2020-07-09 16:03:00
Comment rating
Аз намирам голфа за много приятен и отпускащ спорт. Въпреки, че съм заета жена, отделям време. Така си почивам. Искам и малката ми дъщеря Юлия да ме последва. Купих и комплекта, за да свиква от малка…

Веска Узунова
2020-07-05 09:40:00
Comment rating
Добър начин за забавление на поляна. Клъбовете са леки и безопасни. Децата не могат да се наранят с тях. Има 4 топчета и не се налага да се тича след всяко топче.

М. Табакова
2020-07-04 15:40:00
Comment rating
Синът ми обожава да прилича на баща си - да кара кола, да носи риза и сега и той има свой комплект със стикове за голф. Много е важен с тях.

Ивана Абрашева
2020-07-01 12:28:00
Comment rating
С този комплект няма да Ви пуснат в голф клуб. Той ще Ви е полезен детето Ви да научи правилата на играта, каква е целта, как се държи стика и т.н. Добър начин да създадете траен интерес към играта.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими