Сглобяем бебе динозавър в яйце

MT495828
Trustpilot stars
Цена: 6,99  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.3 кг
Пол Унисекс
Цвят многоцветен

Години: 3+ години
Цвят: Многоцветен
Пол: Унисекс
Брой играчи: 1+ играчи
Размер: 17 х 12 см.
Развива: Спомага за развитие на креативността, въображението и финната моторика на детето.
Тегло на продукта: 0.251 кг.
Комплектът съдържа: Пластмасово яйце и части за сглобяване на динозавър
Материал: пластмаса
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: Играта с конструктори е от изключително значение за развитието на децата. Тя способства за развитие на техните пространствени възприятия и подобрява тяхната фина моторика чрез пасирането и закрепването на блокчетата едно към друго. Заниманията с конструктори също подобряват когнитивните им способности и ги насочват към по-бързо съсредоточаване върху по-разнообразни и сложни въпроси. Това е умение, което има голямо значение за училищното им образование, където трябва да усвояват знания по множество различни предмети.
Често децата работят с конструктори в групи, където могат да обсъждат своите проекти и идеи. Този процес на интензивно общуване неизбежно води до подобрение на техните езикови умения.
Конструкторите, със своето разнообразие от форми и цветове, насърчават детското въображение и дават възможност на децата да творят без ограничения. При играта с конструктори, децата се сблъскват с множество решения на една и съща задача от страна на различни участници в групата, което обогатява техните гледни точки.
Занимаването с конструктори още от ранна детска възраст допринася и за развитие на математическите им умения. Работата с блокчета включва сортиране и броене по размер и цвят, което спомага за развитието на техните алгебрически умения. Също така, работата с форми и конструкции развива умения в областта на геометрията.
Конструкторът в яйце представлява свят на динозаврите. Всяко яйце съдържа различен вид динозавър. При сглобяването на тези динозаври, децата не само развиват своите творчески умения, но и усвояват умението да работят с мини отвертка. Част от елементите изискват завиване.
Важно е да се отбележи, че този конструктор е изработен от нетоксична пластмаса и не е подходящ за деца под 3 години, поради наличието на малки части, които могат да представляват риск от задавяне. Винаги трябва да се осигурява надзор от възрастен по време на игра и след това да се проверят всички части, за да се гарантира безопасността на децата.
Юлина Борисова
2021-12-07 09:45:00
Comment rating
Много интересна и забавна играчка.Вкъщи определено има интерес към нея.

Илияна Мухтарова
2021-12-05 13:40:00
Comment rating
За Коледа Емо иска пъзел с динозаври.Освен пъзела му взех и този сглобяем бебе динозавър.

Михаела Исаева
2021-12-04 15:55:00
Comment rating
Играчката е лесно преносима заради малкия си размер.Като пътуваме или ходим в парка Коко винаги си взема точно тази играчка.

Светла Стайкова
2021-12-01 10:50:00
Comment rating
Синът ми обожава динозаврите.Всичко свързано с тях иска да го има.Като видях тази играчка веднага му я поръчах и той остана много доволен.

Станка Тотова
2021-11-25 15:00:33
Comment rating
Сглобяем бебе динозавър в яйце
Играчката на външен вид отговаря на предложението в онлайн магазина! Нооо, произведено в Китай отново! За интерес и забавление на детето с нея ще пиша като дойде дядо Коледа!

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими