• Намалена цена

Шапка за бебе за момиче с надпис, розова

4205-015
Trustpilot stars
Цена: 7,19  лв
11,99 лв
Спестявате 4,80 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят Розов
Пол Момиче

Шапка за бебе момиче.

Модела е в цвят: розов.

 

  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Розов
  • Сезон: Пролет/Есен
  • Година: 2019
  • Пол: Момиче

Елегантна ежедневна шапка с красив дизайн за Вашето дете! Подходяща за хладните и студени месеци, когато желаете да е по-топло на мъничето Ви. Формата на шапката е много модерна и в тон със съвременните модни тенденции. Материята, от която е изработена е изключително висококачествена и топли изключително много. Италианският бранд за детски стоки Chicco е нарицателно за качество, надеждност и нежна грижа за най-малките. Техните изделия от текстил са неизменна част от гардероба на всяко новородено и подрастващо бебе, тъй като са меки, нежни, хипоалергенни и изработени от най-качествените материали на пазара.

Бебешката шапка CURIOSO е типичен пример за съвместяване на първокласно качество и атрактивен дизайн. Тя е изработена от 100% супер деликатни нишки, които осигуряват както неповторим комфорт, така и топлина през променливия пролетно-есенен сезон.

Шапката е изработена в нежен и пастелен розов цвят, подходящ за гардероба на малките дами. Стилното и ненатрапчиво розово е идеално допълнение към всеки вид ежедневно облекло и ще се впише без проблем в гардероба на бебето, без значение от неговата възраст.

Продуктът се предлага в размери от 0 до 3 месеца, съответстващи на обиколка на главата от 36 до около 38 см. За допълнителна информация относно номерацията, можете да отворите приложената по-горе подробна размерна таблица.

Kidso.bg съветва: винаги използвайте специализирани бебешки препарати за пране, за да поддържате хигиената, външния вид и хипоалергеността на бебешките дрехи, особено когато те имат досег с най-нежните части на бебешкото тяло, каквото е например лицето.

Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя

Петя Илиева
2021-04-06 17:40:40
Comment rating
Петя Илиева
Много добър продукт

Тихомира Щерева
2020-11-04 14:03:00
Comment rating
Продуктът не изпотява главата на малката, което е много хубаво, защото има е защитена на макс. Изключително добро качество и дизайн!

Ростислава Джаджева
2020-10-31 15:55:00
Comment rating
Малката бебешка шапка е много мекичка. Препоръчвам, защото много бързо съхне и лесно се пере. Размерът също отговаря точно.

Стефания Мирчева
2020-10-30 19:22:00
Comment rating
Бебешката шапка, която закупих подсигурява изключителен комфорт на малката, както и топлина. Не изпотява главата й и я предпазва от ветрове или студ. Доволна съм от поръчката си!

Шенай Юсеинова
2020-10-30 14:50:00
Comment rating
Повечето дрехи на малката са розови, затова малката бебешка шапчица е перфектният вариант. Благодарение на материята е много подходяща за пролетните и есенните дни.

Асенка Марчева
2020-10-29 14:43:00
Comment rating
Шапката за бебета отговаря на посочените размери. Доволна съм от материята и качеството! Препоръчвам за пролетта и есента.

Атанаска Людова
2020-10-29 07:14:00
Comment rating
Материята не предизвиква дразнение на кожата. Много мека и комфортна е тази шапчица. Много съм доволен, че и жена ми я одобри!

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими