Шапка за момче с бродирана бяла мечка

3-001887-N.blue
Trustpilot stars
Цена: 15,99  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Момче
Цвят син

  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Син
  • Сезон: Зима
  • Година: 2019
  • Пол: Момче
  • Държава на произход: PRC
  • Материал: външна страна: 100% полиестер, вътрешна страна: 100%памук
  • Ползи:Износват ли се старите зимни шапки на вашето дете ? Ако отговорът е – да , обмислете закупуването на нова такава и то бързо, тъй като днес климатичните условия са по-променливи от всякога.

    Най-честият причинител на простуда и грип са смразяващите температури, които несъзнателно карат тялото да изстива и то най-бързо от главата. Това може да бъде опасно за вашето малко дете, защото организмът на крехката му възраст все още не е толкова здрав и устойчив.

    Детската шапка притежава бродирана щампа на бяла мечка, която ще впечатли вашето момче. Същевременно с това тя ще го накара да се чувства, че е по-могъщ от студа и по този начин е гарантирано да тръпне с нетърпение при следващото излизане навън, за да може да я носи.

    В допълнение към това удълженият модел позволява да бъдат покрити и неговите уши. Пухкавата козирка освен, че придава атрактивен външен вид позволява на продукта да бъде плътно прилепен към главата. По този начин топлината ще се съхранява успешно.

    Материалът използван за направата му е доста издръжлив, но въпреки това преди изпиране е редно да се обърне внимание на инструкциите, които производителят се е постарал да отбележи.

Шапките са неизбежна част от задължителното зимно облекло на всяко едно дете. Ето защо, когато ги избирате трябва да подхождате с изключително внимание, тъй като грешният избор не винаги допринася за положителни последици.

Ако детето ви е по-предразположено към настинки, поради студените ветрове и температури е редно да обмислите закупуването на плътна и дебела шапка. Тя ще го предпазва адекватно, независимо от външните условия.

Даденият продукт е произведен от марката – Tutu. Поради тази причина той отговаря точно на тези изисквания и затова силно ви го препоръчваме. Не ви съветваме да подценявате зимните сезони, тъй като те могат да бъдат опасни за подрастващите деца.



Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

Гергана Георгиева
2021-03-01 10:17:34
Comment rating
Гергана Георгиева
шапката е хубава и практична

Мариета Рачева
2021-02-27 18:53:47
Comment rating
шапка за момче зимна с подплата и много удобна и топла
меки и топли ушанки ,винаги топли и защитени от вятъра уши

Анджи Бенева
2020-11-04 20:49:00
Comment rating
Изключителен продукт! Няма да сбъркате, ако я поръчате. Качество, дизайн и материя са на ниво. А цената е зашеметяващо добра!

Вилияна Александрова
2020-11-04 12:23:00
Comment rating
Пухкавата козирка освен че придава интересен дизайн, но и предпазва главата на малкия от настинка, прилепва се плътно към челото.

Х. Богоева
2020-11-02 14:15:00
Comment rating
Много хубава материя и дизайн, малкият е впечатлен макар че не обича да носи шапки. Това може би е единствената, която с желание слага.

Златка Свиленова
2020-11-01 14:14:00
Comment rating
Продуктът т е изключителен, защото удълженият модел позволява да бъдат покрити ушите на сина ми. Пухкавата козирка освен, че придава атрактивен външен вид позволява на продукта да бъде плътно прилепен към главата. По този начин топлината се съхранява успешно.

Б. Фингарова
2020-10-29 18:55:00
Comment rating
Предпочитам шапките с ушанки, защото ушите на малкия са защитени от студовете на вън. Много бързо се развива настинка, ако главата на момчето ми не е защитена от ветровете през зимата.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими