Шейна STORM, синя

SB-Sled-09B_1
Trustpilot stars
Цена: 169,00  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 6.0 кг
Цвят син
Пол Момче

Модел: STORM
Цвят: Син
Брой_места: 1
Години: 6+ години
Пол: Момче
Допустимо тегло: 50 кг.
Спирачки: да
Размер: 114 х 50 х 39 см.
Тегло на продукта: 5 кг.
Материал: Стомана и пластмаса
Сезон: Зима
Държава на произход: PRC

Допълнителни характеристики: С класическата шейна тип Чук и Гек в червен цвят, със своето уникално кормило и аеродинамична форма, имате възможността да се потопите в невероятната атмосфера на зимните радости. Тази шейна е създадена с една цел - да ви предостави незабравимо преживяване на снежните склонове и да ви потопи в удоволствието от пързалянето.
Шейната разполага с две странични широки ски и една предна с извит нагоре връх, което значително подобрява маневреността и контрола ви. Този уникален дизайн на предната ска не само ви позволява да завивате по-гладко по снега, но и ви осигурява допълнителна стабилност.
Воланът е изработен кръгъл и разполага със зони, предназначени за удобно захващане. Той е облечен с нехлъзгащ се материал, който осигурява безопасно и лесно управление на шейната.
Освен това, към оборудването на шейната са включени и въже за дърпане, което улеснява носенето и транспортирането, както и здрава спирачка, която ви позволява да контролирате скоростта си и да спирате безпроблемно.
Седалката е широка и удобна. Детето Ви ще може да изкара часове на пързалката без да почувства неудобство от дългото седене.
Този продукт е изработен от висококачествен метал, който гарантира неговата здравина и устойчивост. Шейната е предназначена за използване само върху снежна покривка, като се препоръчва да не се използва на заледени повърхности. Максималното допустимо тегло, което може да носи, е 80 кг, което го прави подходящ за деца и възрастни.
С тази шейна ще преживеете много часове на забавление и ще създадете незабравими спомени на зимните писти. Независимо дали сте начинаещ или опитен планинар, тази шейна ще ви предостави удоволствие, висок адреналин и наслада при пързалянето.
https://www.youtube.com/watch?v=dikeGcGLBLo&list=PLVT91A1Ssdbe8jzN7c_Hfa8YRd5W6l59x&index=3
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими