Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

9 лв. 30 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Шейни

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Производителите съобразяват моделите и дизайна според възрастта на детето – от 9 месеца до 3 годинки задължително изберете бебешка шейна . Най-малките ентусиасти не могат сами да управляват шейната, вие ще ги дърпате. По-големите малчугани / 4-9 години/ харесват по-солидни шейни , със спирачки и волан например, който им дава свобода на движение, независимост и незабравимо удоволствие.

Следвайки стриктно инструкциите на производителите, съобразете шейната според годините и килограмите на детето. Бебешките шейни са изработени от олекотена, здрава пластмаса, с удобна седалка и неплъзгаща се широка подложка, с предпазен колан за повече безопасност по време на снежната разходка.  Богат е изборът от модели, дизайн, цветове шейни за поотрасналите деца: класически шейни с олекотена метална рамка и седалка дървени шейни, познати от нашето детство висококачествена пластмаса с или без дръжки с интересен дизайн, който привлича детското внимание Който и модел да изберете, най-незабравимо е съвместното удоволствие и споделено време с децата ни. 

Няколко години, ако сте я съхранявали според инструкциите на производителя. Пързаляйте се разумно и отговорно , съобразявайте се с повърхността, препятствията, скоростта на спускане. Препоръчваме ви да избирате шейната заедно с детето / над 4 години/ , за да се радвате по-дълго на съвместното зимно удоволствие. Една качествена и безопасна шейна ще гарантира удобството, безопасността и удоволствието на детето за няколко сезона напред.

Ако сте карали шейната само върху снежна повърхност, оставете я да се изцеди и изсъхне, преди да я приберете до следващото използване. Ако повърхностите се нуждаят от допълнително почистване – използвайте мека кърпа и подходящо меко почистващо вещество /за пластмасовите шейни/ . Почистете внимателно металните конструкции на шейните , ако имат такива и ги оставете да изсъхнат добре. Поддържайте конструкциите чисти, пазете ги от надраскване, за да не се наруши базата.

Свързани блог публикации

Зимата е сред най-вълнуващите сезони за децата. Част от незабравимите снежни удоволствия е да повозите мъника на шейна. Всички имаме незабравими моменти от карането на шейни през нашето детство, дори миловидният спомен за спускането с най-обикновен найлон тогава, ни докарва усмивка.
Зимата и разходките с шейна са чудесен начин да започне плавното закаляване на детето – стига времето да не е прекалено влажно, ветровито или студено – например под – 5 градуса.

Педиатрите съветват през зимата детето да се извежда често и за кратки интервали от време, това ще го кали и засили имунитета му.
Съвременните шейни са с модерна визия и високо качество, което гарантира  използването им по-дълго време. Моделите са подходящи както за бебета, така и за по-големи деца – пластмасови, дървени, метални, надуваеми Те са изработени от здрави и практични материали и предлагат редица полезни функции с акцент – безопасността при спускане.
Децата обожават удоволствията на шейни, защото им дават усещане за свобода и подобряват настроението.
Обичайно, седалките са удобни и достатъчно широки за 2 по-малки деца. Шейните за децата под 3 години са с облегалка за гърба и  ръцете за по-добра опора, по-модерните модели осигуряват предпазни колани около талията и топлоизолационно чувалче, за да е достатъчно топло и удобно на мъника.

Шейните са с аеродинамична форма за по-голяма безопасност и лесно пързаляне.
Ако ще дърпате или бутате детето по-дълго, преди елените на Дядо Коледа да „ви помогнат“, купете лека шейна от висококачествена пластмаса, издръжлива пред различни препятствия.
Допълнително предимство за по-големите деца е шейната да има спирачки  и волан за по-добър контрол и управление.
Най-добрите шейни са здрави, достатъчно безопасни, удобни и функционални за пързаляне. По-големите шейни със здрава метална конструкция, например, позволяват на цялото семейство да се забавлява, а това прави зимното удоволствие незабравимо.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими