Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 92 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
Пол
Виж още Виж по-малко
Сезон
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Шейни

Показани са 1-10 от общо 10 артикул(а)

Когато настъпи зимния сезон със своя снежнобял и пухкав сняг, идват и снежните забавления, които всяко дете чака с нетърпение.

За незаменими изживявания под снега, Kidso  предлага страхотни модели на пластмасови шейни, с които детето ви да се впусне в снежни приключения, придружени от веселие и смях. Може да заложите на атрактивните шейни ябълка, диск или лопатка. Те имат забавни картинки на анимационни герои и ще се харесат на всеки малчуган, бързащ за ледено състезание с приятели.

Страницата на магазина предлага и друг вид модерна шейна, която се надува. Тя е много удобна и компактна и ще се превърне в неотлъчен другар за зимните месеци. Изработена е от 100 % пластмаса, устойчива до -25 градуса. Снабдена е с две здрави дръжки за захващане и с максимална издръжливост от разкъсване. Тя е мултифункционална, защото през летните месеци може да ползва като удобен дюшек за отдих на плажа и щури забавления във водата. Предлагани модели на надуваема шейна са във формата на цветен триъгълник и забавна полярна мечка.

Предназначена за качествено забавление е и Снежко - нашата триосна шейна с кормило ( чук и гек) . Тя разполага със спирачка и удобна седалка за дете от 3 до 10- годишна възраст с тегло не повече от 50 кг. Цветовете от бонбонено розово, морско синьо и други цветове ще се харесат на всяко дете.

Моделите са изработени от висококачествени материали, които изискват да се държат далеч от топлина и огън. Поради съображение за безопасност не бива да се употребяват по заледени участъци и силно наклонени склонове.

Създадени са от Moni  и Mochtoys, производители, гарантиращи изненадващи и скоростни спускания, смели приключения и велики, зимни забавления.

Продуктът е добавен към желани продукти