Слънцезащитна емулсия SPF 50, 150 мл

2020-000559_1
Trustpilot stars
Цена: 12,29  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Унисекс

Години: 0+ години
Разфасовка: 150 мл
Сезон: Лято
Пол: Унисекс
Състав: INCI: AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DICAPRYLYL CARBONATE , GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, OCTOCRYLENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, TRIETHANOLAMINE, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, BHT.
Действие: Слънцезащитна емулсия за лице и тяло Здраве Бебе Sun е специално разработeна за бебета и малки деца, слънцезащитната емулсия с SPF 50 осигурява надеждна защита от вредните UVA и UVB лъчи. Предпазва от слънчеви изгаряния, успокоява и хидратира деликатната бебешка кожа и я запазва мека. Формулата е без парабени. Продуктът е подходящ за ползване от цялото семейство. Подходяща за лице и тяло Дерматологично тестван продукт UVA+UVB защита Водоустойчив ефект Без алкохол, консерванти и оцветители
Начин на употреба: Начин на употреба: Слънцезащитната емулсия се нанася преди излагане на слънце. Натиснете щифта, за да отключите помпата и впръскайте обилно количество от продукта директно върху кожата на тялото. Разпределете внимателно с ръка. Избягвайте контакт с очите. При попадане в очите измийте обилно с вода. Внимание: За поддържане на защитата продуктът трябва да се нанася отново и многократно, особено след изпотяване, плуване или избърсване. Ако прилагате малки количества от продукта, значително ще се намали нивото на защита. Не излагайте бебетата и малките деца на директна слънчева светлина продължително време, дори и при употреба на слънцезащитни козметични продукти. Избягвайте силното обедно слънце. Слънцезащитните продукти не осигуряват 100% защита от изгаряне.
Не съдържа: алкохол, консерванти, оцветители, парабени
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно, защитено от пряка слънчева светлина място. Да не се съхранява под 0 градуса С
Държава на произход: България

Допълнителни характеристики: Слънцезащитен спрей, специално разработен за бебета и деца. С високо ниво на защита SPF 50 и водоустойчив ефект. Без алкохол, консерванти и оцветители.
Ива Близнашка
2021-08-22 17:06:00
Comment rating
Още един добър продукт от серията Здраве Бебе. Лосионът добре защитава нежната бебешка кожа.

Варвара Бозукова
2021-08-20 14:20:00
Comment rating
Фактор 50 е най-високата защита па пазара. Освен за детето го използвам за лицето си.

Лилка Танчева
2021-08-20 11:55:00
Comment rating
Лосионът е приятен и добре се разнася по кожата. Тази форма на помпичка е по-удобна от тази с копче отгоре.

Теодора Хранова
2021-08-16 08:40:00
Comment rating
Разбира се съм много внимателна когато излагам бебчо на слънце, но винаги изпалзвам слънцезащитни средства. Това е едно от тях.

Meggy Aladzhova
2021-07-16 10:09:08
Comment rating
Слънцезащитен спрей Здраве бебе
Препоръчвам, продуктът е ефективен при слънцезащита на бебета и малки деца. В семейството не е предизвикал реакция. За съжаление остава жълти следи по дрешките.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими