• Намалена цена

Слънчеви очила с мустаци, черни

cool-13972
Trustpilot stars
Цена: 8,99  лв
14,99 лв
Спестявате 6,00 лв
Спестявате 40%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Пол Момче
Цвят черен

  • Държава на произход: PRC
  • Стил: ежедневен
  • Цвят: Черен
  • Сезон: Лято
  • Година: 2021
  • Пол: Момче
  • Материал: 100% пластмаса
Допълнителни характеристики: Cool club Слънчеви очила с мустаци, черни за момче.  Децата годишно са изложени на слънце по - дълго, отколкото възрастните. Това повишено излагане на слънчева светлина увеличава риска от увреждане на очите от ултравиолетова (UV) светлина - невидимо електромагнитно лъчение, излъчвано от слънцето. За разлика от очите на възрастните, очите на децата все още се развиват и не могат да филтрират вредните UV лъчи толкова ефективно.
Клепачите и кожата около очите на децата са деликатни и по-уязвими от кожата на възрастните.  Щетите от UV лъчите се натрупват с течение на времето.  Дългосрочните очни проблеми, които не са специфични за децата, могат да включват катаракта и свързана с възрастта дегенерация на макулата, които могат да замъглят зрението.
Има и някои краткосрочни физически странични ефекти от твърде много UV светлина, включително фотокератит, известен също като „снежна слепота“. Това се случва, когато UV лъчите се отразяват от пясък, вода, лед и сняг или ако се взирате в слънцето.
За щастие слънчевите очила ще предпазят кожата около окото и самото око. Помислете децата ви да носят слънчеви очила всеки ден.  UV лъчите могат да увредят очите и в облачни дни.
Cool club очила за момче с черна рамка.  Стъклата са леко тонирани и с UV защита.  Весело допълнение, което е и закачка и игра са пластмасовите мустаци, окачени на верижки към рамката на очилата.

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими