• Намалена цена

Smart watch galaxy gear sport blue

574176
Trustpilot stars
Цена: 355,11  лв
399,00 лв
Спестявате 43,89 лв
Спестявате 11%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг

  • ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ:SUPER AMOLED TOUCHSCREEN
  • BLUETOOTH
  • NFC
  • водоустойчивост 5ATM или до 50 метра

SMART WATCH SAMSUNG GALAXY GEAR SPORT BLUE

  • ТЕХНОЛОГИЯ НА ДИСПЛЕЯ:SUPER AMOLED TOUCHSCREEN.
  • BLUETOOTH.
  • NFC.
  • Слей се или се открои- Gear Sport се предлага в два цвята–един, за да се слееш, и един, за да се откроиш. Избери между безкрайно черно или поразително синьо, за да допълниш стила си, независимо дали във фитнеса или просто в ежедневието. Придай стил на своя Gear Sport. Промени визията на своя Gear Sport с богата гама от различни каишки и циферблати. *Независимо дали на спортния Hybrid Sport, вечния Classic Leather, или небрежно готиния Premium Nato – има визия, която подхожда на твоята.
  • Поеми по пътя на здравословния живот- задай цели за здравословен и хранителен режим на телефона си и започни да проследяваш напредъка директно от китката си: Gear Sport улеснява следенето на калориите и проследяването на приема им. Освен това той предлага съвети и данни,които можете да използвате, за да запазвате напредъка си. Потребителският интерфейс може да бъде променян без предизвестие. Тренирай по свой собствен начин- извлечи максимума от упражненията с приложението за ръководство за тренировки на телефона ти. Можеш да избираш от над 60 тренировки,като предстои добавяне и на още, а Gear Sport ще те насочва, докато се движиш, като измерва сърдечния ти пулс. Предлагано чрез приложения на трети страни партньори. Приложенията могат да бъдат свалени ръчно и наличността може да варира в зависимост от страната, региона и ОС.
  • Хайде, намокри се- ако плуването е любимият ти спорт или дъждът те хване, докато тичаш, не се отказвай. Gear Sport има водоустойчивост 5ATM или до 50 метра, така че дори в дълбокото дейността ти ще бъде записвана. * След това синхронизирай със Speedo On – новото приложение за проследяване на плуването на Speedo, за да се впуснеш в по-големи подробности.
  • ** Gear Sport е водоустойчив до 50 метра според стандарта ISO 22810:2010. Той не е подходящ за гмуркане или дейности под вода под голямо налягане. Ако устройството или ръцете ти са мокри, трябва да ги изсушиш старателно преди употреба. **Приложението Speedo On трябва да бъде изтеглено отделно.
  • *Наличността на приложението Speedo On може да е различна в зависимост от държавата, региона и ОС. Получаваш навременни предложения- когато си в самолет, Gear Sport се регулира според това, като предлага разтягания, които можеш да правиш от мястото си. Когато шофираш, той е достатъчно интелигентен, за да разбира,че си съсредоточен върху пътя, а не просто неактивен, затова няма да те кара да разтягаш мускулите си.
  • Контрол с едно докосване- промяната на настройките или отговарянето на известия е толкова просто, колкото плъзване по екрана или завъртане на циферблата.* Плъзни нагоре или надолу от който и да е екран за достъп до персонализираната лента „Moment“ за регулиране на силата на звука, проверка на нивото на батерията и други. А ако получиш текстово съобщение, можеш да му отговориш със завъртане на циферблата. Необходимо е Bluetooth сдвояване с мобилен телефон за получаване на текстови съобщения.
  • Можеш да правиш още повече със своя Gear Sport. Можеш да осъществяваш покупки с едно докосване върху своя Gear Sport благодарение на базираната на NFC съвместимост със Samsung Pay.
  • * Можеш също да използваш Gear Sport като контролер, за да отваряш файлове на голям екран и да обръщаш страниците на документите от презентацията си. Samsung Pay изисква сдвояване с мобилен телефон преди използване. Наличността на Samsung Pay може да е различна в зависимост от държавата, региона и ОС.
  • Времето за работа на батерията е дадено на база на наши собствени лабораторни измервания и може да варира в зависимост от фактори-настройките на устройството, начина на работа и експлоатационни условия.
  • Функциите и техническите характеристики са точни към момента на пускането в продажба и могат да бъдат променяни без предизвестие.
https://www.youtube.com/watch?v=lthzjhktaPw&feature=youtu.be
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими