Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

49 лв. 199 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бебешки спален комплект

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Дрехите в комплекти са голямо улеснение .  Вие получавате основния пакет дрехи и аксесоари , които са необходими за нов член на семейството.  Те са съчетани по дизайн и цветове , което гарантира, че бебето винаги е стилно и добре облечено. Те са и подходящ подарък за младите семейства .  Много често цветовете им са неутрални и това позволява да ги подарите както на бебе момче , така и на бебе момиче .

Повечето производители предлагат комплекти от новородено до шест месечна възраст.

Тъй като това са продукти за новородени е необходимо те да са меки, анти-алергични и нежни към кожата .  Памукът е единствения естествен материал, който позволява детето дa се темперира правилно , кожата му да диша и да не е раздразнена.

Различните производители включват различни части.  Задължително за такъв комплект е да има в себе си няколко бодита, гащеризони и пижами .  Не е задължително, но често в тези комплекти са включени и различни аксесоари – кърпа или пелена за постилане, лигавници или шапка .

Свързани блог публикации

Що се отнася до бебешките спални комплекти, трябва да знаете, че те ще включват всичко необходимо и имат защитна функция за максимална безопасност на вашето невинно детенце.

За целта в комплектите влизат не само основните чаршафи, калъфки и завивки, но и защитни бордове и обиколници, които ще предпазят вашето дете от евентуални наранявания в твърдите части на креватчето.

Може да заложите на отделни памучни чаршафи за матрак, чувалчета и други предложение, а може да изберете цял комплект, съдържащ всикчо необходимо за текстилното обзавеждане на бебешкото легло.

Моделите са съобразени с размерите на леглата и ще се впишат идеално в неговото пространство.

Важни за здравето са хипоалергичните особености на текстила, с който са направени моделите. Естествения памук, пълнеж от полиестер и други елементи предразполагат антимухъл среда и имат антибактериална защита. Те са устойчиви на UV лъчи и имат дълъг живот на употреба, заради здравината и мекотата на текстила. Тези дишащи материи ще позволят на детското тяло да се чувства в естествена температурна среда, което ще има своя отпускащ ефект за благоприятен сън.

Чудесните животински принтове, бродерии и закачливи цветове ще внесат топлина и уют в детското легълце, като магазинът предлага, както унисекс модели, така и модели за конкретен пол.

Спалните сетове имат възможност да бъдат от 4, 3 или 2 части, като са идеална идея за подарък, тъй като разполагат с луксозна кутия, която ще впечатли и грабне вниманието на този, към когото е отправен прекрасния жест.

Дело на испанския бранд Inter baby, българския производител Аглика и италианския виртуоз Baby Expert, моделите съответстват на международните изисквания на стандарт за здравето и опазването на околната среда. Те са сертифицирани марки, гарантиращи висококачествен продукт, позоваващ се на визия, безопасност и стил.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими