• Намалена цена

Стерео слушалки розови ha-fr37-p

320738
Trustpilot stars
Цена: 12,59  лв
14,99 лв
Спестявате 2,40 лв
Спестявате 16%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.1 кг
Цвят розов

МАРКА: JVC;
ЦВЯТ: РОЗОВ;
ГАРАНЦИЯ: 12 МЕСЕЦА

  •  
Тип: в ухото
Модел: HA-FR37-P
Микрофон: Да
Години: 8+ години
Цвят: Розов
Безжична връзка: Не
Чувствителност: 98 dB
Честотен обхват: 8Hz-20KHz
Импеданс: 16 Ohm
Дължина на кабела: 1.2 м
Контрол на звука: Да
Гаранция: 24 месеца
Държава на произход: Япония
Допълнителни характеристики: Между онлайн обучението, престой в игрите и гледане в YouTube много деца са прекарали голяма част от времето с добавен изкуствен придатък – слушалки  Това кара много родители да се чудят дали слушалките могат да причинят трайно увреждане на слуха.  Отговорът е да и не...
Слушалките не са особено по-опасни в сравнение с други източници на шум.  Въпреки това, те могат да бъдат средство за излагане на опасен шум, ако се използват неправилно.  Нива на звука от 70 dB (равно на бръмченето, което чувате при шофиране с магистрала) или по-ниски могат да се слушат за произволен период от време без никакъв риск.  Звуци над 100 dB могат да причинят трайни повреди в рамките на  над 125 dB вредата може да бъде непоправима.
Много устройства имат настройки, които ви позволяват да контролирате максималната сила на звука.  Тези настройки позволяват да регулирате максималната сила на звука до 75 dB.
Новите слушалки за в ухо JVC включват вграден микрофон/дистанционно за използване с много популярни смарт телефони и таблети. Те се отличават със сигурно и удобно прилягащо тяло с тяло от мемори пяна, за да осигурят превъзходна звукоизолация от фоновия звук. Големите 11 мм драйвери с мощни неодимови магнити осигуряват чист звук. Яркия цвят гарантира перфектната визия. Предлага се с 3,9 фута (1,2 м) кабел със позлатен накрайник, съвместим с iPhone.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими