Стойка за вана, Мареа

SVM000101SV
Trustpilot stars
Цена: 47,00  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 54.99 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 3.5 кг

Стойка за вана Мареа Chipolino

Подходяща за вана Мареа Chipolino с дължина 102см.

Сгъваемата стойка е стабилна и изключително лека.

Ваната се закупува отделно, не е включена към стойката.

Вид: Стойка
Предназначение: за вана Мареа
Години: 0+ месеца
Съдържание: 1 бр. стойка за вана
Материал: алуминий
Цвят: Многоцветен
Пол: Унисекс
Размер: дължина 102 см
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Стойка за вана Мареа Chipolino Стойка за вана Мареа, подходяща за вана Мареа Chipolino с дължина 102см. Сгъваемата стойка е стабилна и изключително лека, с нейна помощ родителя може спокойно да изкъпе бебето, без да се налага да се навежда. Ваната се закупува отделно, не е включена към стойката.
ПОЛЗИ:

Бебешката баня е ключов елемент в хигиената на детето и гарантира на крехката имунна система здраве.  Къпането на детето е ежедневие и то трябва да се случва в добре организирана обстановка.

Бебето се къпе обикновено вечер в един и същи час, след банята следва подсучаване, масаж, преобличане и след това хранене и сън.  В тази напрегната и разделена буквално по минути програма е необходимо всичко да е организирано и лесно.  Стойката за вана или известна още като стойка за корито улеснява организацията на къпане.  Тя дава нужната височина и Вие можете да къпетете бебето удобно и лесно.  Стойката за вана Ви позволява и да застанете в удобна близост до бебешкото корито без да се налага да го заобикаляте или да Ви пречат ъгли на мебели, мебелни крака или страници.

Стойката за вана Ви позволява да не използвате за основа на детското корито различни маси, скринове и други.  Представете си колко досадна би била подготовката преди всяко къпане – постилате на мебелите нещо, което да ги защити, след това позиционирате ваната, уверявате се, че е стъпила здраво на повърхността и след това започвате със същинската работа.

Най-често стойките за вани са направени от олекотени метални сплави – това ги прави стабилни и без възможност да се деформират или огънат и в същото време не са прекалено тежки.  Това е устройство, което се сгъва, не заема излишно място и прави къпането по-лесно.  Заради възможността за сгъване се съхранява в много малки пространства, без да заема място.

За да са максимално стабилни стойките за вани са с уширени крака, които завършват с гумени тапи и уплътнения.  Те имат две функции – от една страна при гладки и твърди подове тези тапи не позволяват ваната и стойката да се пързалят и движат, а от друга страна това е интелигентен начин да предпазите подовете в дома от надраскване.

Повечето стойки за вани са универсални и пасват на всяко детско корито, но за допълнителна сигурност, проверете и се уверете, че избраната от Вас стойка е съвместима с коритото, което използвате.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими