Стол за кола BELINDA с швейцарски дизайн за момиче, лилав

BSP701PURC
Trustpilot stars
Цена: 99,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Цвят: Лилав
Пол: Момиче
Възраст: 0+ месеца
Допустимо тегло на детето: Група 0+ (0-13 кг.)
Сертификат за безопасност: SGS Швейцария
ISOFIX: не
Комбинация: не
Регулиране на облегалката: не
Завъртане на седалка: не
Регулираща се облегалка за глава: не
Размер: 40х55х66см
Колани: 3-точков колан с меки подложки.
Тегло на продукта: 3.86 кг
Сенник: да
Съвместимост с количка: да
Материал: пластмаса и текстил
Гаранция: 24 месеца
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Столчето е съвместимо с количка BELINDA. Използва се в посока, обратна на движението и монтаж на задната седалка. Безопасността на детето Ви е допълнително подсигурена от 3-точковия колан с меки подложки. Столчето е с удобна дръжка за пренасяне. Има и сенник, който е с опция за регулация и е подвижен. Продуктите с марка ZIZITO са проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Анастасия Мечкова
2020-07-10 13:57:00
Comment rating
За мен безопастността е най-важна, когато има деца в превозното средство. С триточковия обезопасителен колан съм спокойна за моето малко съкровище в столчето и дори при по-рязка маневра съм сигурна,че няма да се нарани благодарение на меките подложки.

Ж. Дакова
2020-07-06 19:03:00
Comment rating
Откакто купих това столче не съм си и помисляла да го сменям с друго. Детето ми е на пет месеца и в началото имах проблеми, защото много трудно заспиваше. Това столче се оказа толкова удобно, че в момента, в който го сложа дъщеря ми след няколко минути се е унесла в дълбок сън.

Марийка Савова
2020-07-06 17:29:00
Comment rating
Аз съм мобилен и практичен човек. С мъжа ми търсехме столче, което да бъде също така пактично и да върши работа за повече от едно нещо. Ползвам го вкъщи, навън и когато пътуваме с кола. Дръжката е много удобна при пренасяне,а сенника е допълнителен бонус т. к.може и да се свие докрай.

Стела Деянова
2020-07-01 23:52:00
Comment rating
Имам количката от същата серия BELINDA и тъй като родих през зимата не предвидих, че ще ми трябва нещо по удобно и за разходки през лятото. Когато видях столчето към тази количка изобщо не се замислих и направо го поръчах. В момента съм много доволна, че не ми се наложи да купувам втора количка за през лятото.

Агнес Данчева
2020-07-01 23:15:00
Comment rating
Моя приятелка ми препоръча това столче. В момента имам същото и не съжалявам, че я послушах, защото е много удобно за пренасяне и от гледна точка на безопастност е доста подсигурено с триточковия си колан. Силно го препоръчвам на майки, който често ползват превозно средство и през повечето време са в движение.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими