Кошче за кола FONTANA, със SGS сертификат за безопасност, 0-13 кг, сиво

739TBLUC
Trustpilot stars
Цена: 109,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Цвят: Сив
Пол: Унисекс
Възраст: 0+ месеца
Допустимо тегло на детето: Група 0+ (0-13 кг)
Сертификат за безопасност: SGS Швейцария
ISOFIX: не
Комбинация: не
Регулиране на облегалката: не
Завъртане на седалка: не
Регулираща се облегалка за глава: не
Размер: 40х55х66см
Колани: 3-точков колан с меки подложки.
Тегло на продукта: 5.2 кг
Сенник: да
Съвместимост с количка: да
Материал: пластмаса и текстил
Гаранция: 24 месеца
Държава на произход: PRC
Допълнителни характеристики: Столчето е съвместимо с количка FONTANA. Използва се в посока, обратна на движението и монтаж на задната седалка. Безопасността на детето Ви е допълнително подсигурена от 3-точковия колан. Столчето е с удобна дръжка за пренасяне. Има и сенник, който е с опция за регулация и е подвижен. Към комплекта е включено и практично покривалце за крачетата. Продуктите с марка ZIZITO са проектирани в Швейцария и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя
Огняна Башева
2020-08-12 18:20:00
Comment rating
Перфектно качество, особено на тази ниска цена. Много е издръжливо столчето, притесняваше ме дръжката да не се откачи, докато нося бебето ми, но тя дори не е помръднала, стабилна е. Коланът също е успокоение, защото много хубаво пристяга, без това да пречи на дъщеря ми, разбира се.

Лина Антова
2020-08-09 09:23:00
Comment rating
Перфектен продукт, оправда очакванията ми. Коланът е здрав и придържа детето добре, без да стиска и да оставя червени следи по кожата. Леко е столчето и много често си излизам само с него, когато не ми се занимава с количката. Удобно е за носене и даже малкият успява да заспи.

Хана Егикян
2020-08-07 21:24:00
Comment rating
Доволна съм от столчето, оправда очакванията ми. Като сложа малката в колата и я закопчая, тя много лесно и бързо заспива, което ме навежда на мисълта, че е удобно и меко. Тя не шава и не се клати по завоите и така не й става лошо. Бих го препоръчала.

Доротея П.
2020-08-07 15:15:00
Comment rating
Много съм доволна от качеството на столчето. Използваме го от доста време и му няма нищо, дори материята изглежда като нова, въпреки че когато храня малката без да искам го цапам, но пък се чисти лесно. Леко е и лесно си го пренасям навсякъде, както и го слагам в колата.

Сирма Вълева
2020-08-07 07:48:00
Comment rating
Купих столчето понеже съвпада с количката от същата лииния на марката. И двата продукта са много качествени. Доволна съм от това, колко е леко и мога да го нося навсякъде. Столчето е стабилно и безопасно, дръжката е дебела и няма опасност да падне. Пак бих се доверила на марката.

Неда Г.
2020-08-05 14:40:00
Comment rating
Столчето е страшно удобно, приляга перфектно на седалката на колата ми, не е прекалено малко или пък прекалено голямо. Самата тапицерия е мека и се чувства комфортно, малкият не се оплаква когато ни се налага да пътуваме за много дълго време. Доволен съм и пак бих взел същото.

Янева М.
2020-08-04 16:19:00
Comment rating
Столчето беше спонтанна покупка, бяхме забравили, че ще ни дотрябва, но сега като се наложи да заминем на море, бързо трябваше да намерим някакво. За две седмици го ползвахме всеки ден и смело мога да кажа, че е страхотен избор. Веднъж поставено в колата, не помръдва.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими