Контейнери за кърма, 4 бр.

30_ТТ-42301071
Trustpilot stars
Цена: 10,00  лв
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Вместимост 60 мл., 4 броя в опаковка;

Подходящи за съхранение във фризер или хладилник;

Не съдържат BPA.

Вид: Контейнери
Предназначение: за кърма
Съдържание: 4 бр.
Материал: полипропилен
Не съдържа: ВРА
Държава на произход:
Допълнителни характеристики: Тези чудесни контейнери ще Ви позволяват да събирате, измервате, етикирате и съхранявате прясно изцедената кърма. Пасват идеално на гърлото на шишетата Closer to Nature, като по този начин Ви помагат да събирате ефективно кърма по време на изцеждане. Контейнерите са подходящи за съхранение във фризер или хладилник. Съдържание: 4 х Контейнери за кърма 60мл, 4 х Капак за контейнер за кърма 60мл.
ПОЛЗИ:

Кърмата е жизненоважна за бебетата.  Тя е източник на калории, но и е гаранция, че бебето ще израсне здраво и със силен имунитет.

За съжаление дали заради начина ни на живот или по биологични причини кърмата не винаги е налична, а понякога не е възможно кърменето.  Добро решение за такива ситуации е храненето на бебето с предварително замразена кърма.  За да сме сигурни, че тя е съхранена по най-добър начин е препоръчително да съхраняваме тази „безценна течност“ в специализирани за целта съдове.

Контейнерите за кърма са лесен начин за съхранение на кърма във фризер без да има усложнения или странични ефекти.  Най-често тези съдове са минали многократни тестове и са удобни и безопасни.  На достъпна цена осигурявате лесен и сигурен начин да съхранявате кърма.  Те се затварят добре, опаковат храната качествено и не позволяват въздуха или други влияния (като миризми от други храни) да увредят качеството на кърмата.

Ако използвате определена марка шишета за хранене, помпа за кърма и биберони, се препоръчва да използвате същата марка контейнери и пликове за кърма.  Така големината на гърлата на различните шишета ще е една и съща, капачките им ще са съвместими и всичко ще се случва по-лесно и по-удобно.  Преливането на кърма от един съд в друг, използването на биберони и накрайници също преминава гладко и неусетно.

Kонтейнерите за кърма са създадени от специални материали, които не допускат отлагането на мастни съединения по стените на съда.  Те са и напълно безопасни за бебешкото здраве – не съдържат BPA, BPS или други опасни съединения.

Тъй като не се препоръчва размразяването на кърмата да се прави в микровълнова печка, тези съдове обикновено не са пригодени за употреба в микровълнови уреди.  За сметка на това поддръжката им е лесна – могат да се мият в съдомиялна машина, предвидени са да бъдат стерилизирани периодично с пара. 

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими