Топка 23 см. с герои от филма Колите

2674
Trustpilot stars
Цена: 4,49  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момче
Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Възраст 2+ години

Диаметър: 23 см.

Държава на произход: PRC
Вид: Игра
Цвят: Многоцветен
Възраст: 2+ години
Размер: Диаметър: 23 см
Пол: Момче
Тегло: 250 гр.
Материал: PVC
Ползи: Нека започнем с факта, че топката притежава големина от 23 сантиметра. Този размер я прави идеална за деца до 2 годишна възраст. Причината за това е, защото тя е нито прекалено голяма, за да се нарани, нито прекалено малка и нефункционална.

Веднъж щом възнаградите малчугани си с този подарък ще забележите, че той възприема ползите от продукта още по време на първата игра. Както казахме по-горе те са предимно свързани с процесът му на развитие.

Най-основно момчето ви ще може да извлече :

  • Подобрение в своята координация.
  • Повишение на силата и мускулатурата.
  • Придобиване на по-добра прецизност и точност.

Бъдете сигурни, че приспособлението няма дори и за миг да му омръзне. Производителят се е постарал да приложи впечатляващ външен вид с украса на героите от анимационният филм – Cars. С това вниманието на вашето дете ще бъде винаги приковано към топката.

По отношение на безопасността няма за какво да се тревожите. Материалът използван за направата му е изключително сигурен и надежден. Освен това той по никакъв начин не може да навреди на организма на детето за разлика от повечето играчки, които се изграждат от токсични субстанции.

Преди употреба обаче е задължително да запознаете малчугана с правилата за безопасна експлоатация и игра.

Допълнителни характеристики: Сферичните предмети, като например топките са били винаги в интерес, както на децата, така и на възрастните, практикуващи спортове изискващи употребата им. Като цяло този симпатичен продукт може да служи за много повече неща от колкото предполагате.

В ранна детска възраст топките са силно предпочитана играчка, която допринася за забавлението на малчуганите и най-вече тяхното развитие. Ето защо, ако вашето дете се намира в този период е редно да обмислите инвестицията в това приспособление.

Конкретният продукт е точно такъв и затова ако сте решени относно него ние с удоволствие ще ви го представим, за да добиете повече представа за неговото значение и същност.

Може да харесате също

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими