Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 15 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Топки

Показани са 1-20 от общо 26 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Топките са сред най-универсалните, достъпни, полезни играчки за малчуганите. Ако детето току що е проходило, изберете по-малка и лека топка, за да стимулирате грубата моторика. За по-големите – може спортни или актуалните air топки , които развиват въображението, отборната игра, мускулатурата и поощряват активността на открито. Консултантите препоръчват да проверяваме „нивото на помпата“ – каква е отскокливостта, „плоскостта“ – да е стабилна по време на летеж, да не изпуска въздух.

Изборът на топки за мъници е по-лесен – те са произведени от изкуствена кожа, полиуретан, поливинилхлорид и др. Поискайте компетентна консултация, ако търсите професионална топка за конкретен спорт или тренировка. Те се различават по размери и специфични характеристики – износоустойчивост, тежест, големина, плътност, качество на шевовете, настилка и др.  Чест фактор за качеството на една топка е и нейната цена.  Някои видове са изработени от иновативни технологии, по-издръжливи материали, по-добри показатели на летене. Проверете устойчивостта на деформация и способността да отблъсква влага – те също са важни показатели за стойността на топките.

Да, препоръчително е, ако детето прояви интерес към даден спорт, да изберете и съответната топка.  Футболните са най-популярни – те се различават по размери, дизайн, качество на шевовете и др.  Най-обемни са баскетболните топки- производителите ги специфицират според конкретната повърхност /на открито или закрито/ , нишките на подсилване, допълнително залепване, сцепление върху кожата на ръката и др. особености. Тенис топките са произведени главно в ярък жълт цвят, с различна вътрешна плътност и отскокливост – преценете на каква настилката на корта ще практикувате. Топките за „червени“ кортове са, например, с по-малки размери и по-висок отскок от тези за бързи настилки.

Всяко дете е малка Вселена . В момента, в който проходи и може самостоятелно да се придвижва, е в състояние вече да хваща с ръце топката, да я хвърля или дори подритва. Следете развитието на малкото съкровище , то само ще ви подскаже кога е готово да се учи и играе чрез топките.

Свързани блог публикации

Това приказно и шарено пособие гарантира трайно подобряване на физическото развитие на децата. Топките са подходящи за всякакъв вид спорт навън или  у дома и стимулират желанието на децата да се развиват още в ранна възраст.

Те са весели и много атрактивни и ще подобрят координативните умения на вашето дете. Когато се позиционира в готовност за топката, детето усвоява техники и начини за хващане и удряне. Реакциите му се изострят, когато трябва да се предпази от летяща топка или в други ситуации, в които трябва да я избегне. Освен всичко детето успява да натрупа практически умения как да контролира топката и собствената си сила при удар.

Тези разностранни забавления с топка в повечето случаи се осъществяват като колективна игра. По този начин детето ще се научи на важни социални техники. Когато обсъжда с приятели процеса на играене, детето ще подобри своите комуникативни умения и ще развие спортсментски дух.

Качествената игра, която предлагат топките ще приобщят децата в задружно забавление и чрез прекрасните си апликации и принтове. Всеки любим герой ще се усмихва с анимираната си физиономия от очарователната топка. Красивите принцеси от Дисни са изобразени с разкошните си рокли, а сладурските кученца от Paw patrol  чакат за невероятни приключения. Може да си изберете атрактивните Cars или PJ masks, които ви подканват за игра, както и приятелите на Мечо Пух. Топките разполагат с дизайн на любимите Отмъстители, lady bug, миньони и други образи от комиксови и анимационни поредици. Някои модели разполагат с качествен дизайн на футболни мотиви от колекции.

Тези закачливи топки за всякакъв спорт са изработени от висококачествена каучукова пяна, PVC и други материали, съобразени за детска употреба от 2-годишна възраст. Подходящи за спортни площадки, паркове, улици и дворове, както и у дома, те са изработени от Unice, Aamaya и Paw patrol , които се грижат за правилен детски прогрес.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими