Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Пол

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 16 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Топки

Показани са 1-20 от общо 37 артикул(а)

Това приказно и шарено пособие гарантира трайно подобряване на физическото развитие на децата. Топките са подходящи за всякакъв вид спорт навън или  у дома и стимулират желанието на децата да се развиват още в ранна възраст.

Те са весели и много атрактивни и ще подобрят координативните умения на вашето дете. Когато се позиционира в готовност за топката, детето усвоява техники и начини за хващане и удряне. Реакциите му се изострят, когато трябва да се предпази от летяща топка или в други ситуации, в които трябва да я избегне. Освен всичко детето успява да натрупа практически умения как да контролира топката и собствената си сила при удар.

Тези разностранни забавления с топка в повечето случаи се осъществяват като колективна игра. По този начин детето ще се научи на важни социални техники. Когато обсъжда с приятели процеса на играене, детето ще подобри своите комуникативни умения и ще развие спортсментски дух.

Качествената игра, която предлагат топките ще приобщят децата в задружно забавление и чрез прекрасните си апликации и принтове. Всеки любим герой ще се усмихва с анимираната си физиономия от очарователната топка. Красивите принцеси от Дисни са изобразени с разкошните си рокли, а сладурските кученца от Paw patrol  чакат за невероятни приключения. Може да си изберете атрактивните Cars или PJ masks, които ви подканват за игра, както и приятелите на Мечо Пух. Топките разполагат с дизайн на любимите Отмъстители, lady bug, миньони и други образи от комиксови и анимационни поредици. Някои модели разполагат с качествен дизайн на футболни мотиви от колекции.

Тези закачливи топки за всякакъв спорт са изработени от висококачествена каучукова пяна, PVC и други материали, съобразени за детска употреба от 2-годишна възраст. Подходящи за спортни площадки, паркове, улици и дворове, както и у дома, те са изработени от Unice, Aamaya и Paw patrol , които се грижат за правилен детски прогрес.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими