Шарена Топка за момче - avengers

2541
Trustpilot stars
Цена: 4,49  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Пол Момче
Цвят многоцветен

Диаметър: 23 см

Държава на произход: PRC
Вид: Игра
Цвят: Многоцветен
Възраст: 2+ години
Размер: Диаметър: 23 см
Пол: Момче
Тегло: 250 гр.
Материал: PVC
Ползи: Шарената топка разполага с облика на героите от Марвел – Avengers. Стилната му украса със сигурност ще зарадва всяко момче, което е техен почитател. С малката топка детето ви ще може да се забавлява пълноценно през свободното си време.

Ползите, които ще извлече от продукта са предимно свързани с усъвършенстването на редица качества. Те от своя страна ще им бъдат необходими за цялостното им развитие.

Като цяло топката подпомага за развиването на следните атрибути :

  • Сила
  • Координация на ръцете
  • Точната преценка
  • Контрол

Не е лесно за децата да осъзнаят колко сила е необходима за хвърлянето на дадена топка. Но с честата практика и последвалото изграждане на мускулатурата, те ще се научат на самоконтрол. Това от своя страна ще им помогне да намалят инцидентите, като счупването на предмети в дома, тъй като ще избягват прекомерната сила.

Надуваемата топка е изградена от висококачествени елементи. Те са изключително издръжливи и дълготрайни, така че по отношение на това не трябва да се тревожите. Въпреки това обаче неправилната експлоатация и най-вече поддръжка е възможно да допринесе до нежелателни повреди, затова е препоръчително да внимавате.


Допълнителни характеристики: Както всички знаем, упражненията подобряват психичното здраве и подпомагат за повишаването на паметта. Същото това въздействие може да се наблюдава и при децата, когато прекарват часове наред в забавление и тренировки с помощта на добре познатите топки.

Универсалното сферично средство е любимата играчка на мнозина и то разбираемо защо. Освен че гарантира неописуема радост с нея можете да бъдете сигурни, че малчугана ви ще си подпомогнете, засилвайки своето продължително развитие.

Това е една от причините, поради която ви съветваме да обмислите закупуването на такова приспособление. Продукта който се разполага пред вас е типичен представител, така че в никакъв случай не се замисляйте, тъй като той ще бъде полезен, както за вас, така и за вашите деца.

Може да харесате също

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими