Розова топка за момиче - trolls

2547
Trustpilot stars
Цена: 4,49  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят розов
Пол Момиче
Възраст 2+ години

Топка Trolls 

Диаметър 23см.

Държава на произход: PRC
Вид: Игра
Цвят: Розов
Възраст: 2+ години
Размер: Диаметър: 23 см
Пол: Момиче
Тегло: 250 гр.
Материал: PVC
Ползи: Играта с топка може да допринесе за развитието на множество неща, но най-основно за координацията. Тя е толкова важна, тъй като без нея няма как да се достигне до подобряването на останалите атрибути при децата. Именно поради това е важно тя да не бъде пренебрегвана в никакъв случай.

Освен това с нея забавлението е винаги гарантирано и то без изключения. Напълно възможно е да организирате отборни игри в които да повдигнете спортният дух на вашето дете да му представите активният начин на живот.

Привлекателният външен вид на продукта със сигурност ще накара момичето ви да се изпълни с радост и вълнение. Повърхността му е украсена с анимационната героиня по-добре позната като – trolls. Топката е съвместима за деца до 2 годишна възраст.

Игрите с топки могат да допринесат за развитието на следните качества :

  • Почерка
  • Писането
  • Мисловната дейност
  • Мускулатурата

Розовият продукт е изграден от висококачествени  елементи. Те от своя страна гарантират надеждност, здравина и дълготрайност. Въпреки това обаче поддръжката е от важно значение. За да я изпълнявате винаги правилно е нужно да разгледате инструкциите, които са предоставени от съответният производител.

Допълнителни характеристики: Координацията между очите и ръцете е може би най-важното умение, което всички деца трябва задължително да развият. Все пак чрез очите те насочват вниманието си към дадена задача, а ръцете я изпълняват.

За едно дете това може да бъде толкова елементарно, колкото поставянето на блокчета от конструктор едно върху друго. Но когато това е във връзка с фините двигателни умения, развитието на координацията е от решаващо значение за много аспекти от живота.

За да бъдете сигурни, че малчуганът ви не изостава в своето развитие е препоръчително да го снабдите с играчки, които спомагат тези процеси. Розовата топка на производителят – Unice toys, е идеална за този случай и ви я препоръчваме силно.

Може да харесате също

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими