• Намалена цена

Интересна Топка за момиче - Miraculous ladybug

2597
Trustpilot stars
Цена: 4,79  лв
5,99 лв
Спестявате 1,20 лв
Спестявате 20%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят червен
Пол Момиче

Диаметър: 23 см.

Държава на произход: PRC
Вид: Игра
Цвят: Червен
Години: 2+ години
Размер: Диаметър: 23 см
Пол: Момиче
Тегло: 250 гр.
Материал: PVC
Ползи: Всеки родител също ще приветства факта, че физическата активност зародена от играта с топка повишава имунната система. Това от своя страна означава, че малчуганите ще страдат по-рядко от болести и настинки.

Изразходването на енергията в децата е важен аспект от техният живот. По този начин ще гарантирате, че те ще спят прекрасно през вечерта, тъй като енергията им е била изразходена пълноценно.

Интересната топка би била доста ползотворна за вашето момиче. Освен, че ще я забавлява тя ще може и да извлече и здравословни ползи от нея. Поради тази причина ви я препоръчваме силно.

Продукта е изграден от висококачествени материали, гарантиращи трайност и здравина. Външният край на топката е приятно украсен в стилен вид, изобразяващ известната героиня – Ladybug. Това от своя страна ще се хареса изключително много от вашето момиче.

За да подобри своята забава тя може да включва и приятелки към своята игра. По този начин ще се активизират и други качества, които ще и бъдат от полза за в бъдеще. Това са съответно отборният дух и социалните умения.

Допълнителни характеристики: Защо трябва да прилагате играта с топка, като част от игралната рутина на вашето подрастващо дете ? Мнозина не осъзнават, но благодарение на тях децата научават важни спортни умения.

Те са предимно свързани с :

  • Хвърлянето
  • Хващането
  • Ритането

Да предизвикате вълнение в децата относно спортуването в ранната им възраст е повече от жизненоважно, за да ги подготвите за здравословният начин на живот. По този начин те ще могат след време да поддържат здравословно тегло и физическо здраве, което от своя страна ще развие мускулите и костите им.

Именно поради тези причини ви съветваме да дадете шанс на малката топка. Все пак цялостното здраве и развитие на децата е най-важното нещо към което трябва да се стремите с всеки изминал ден.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими