Жълта топка за момче и момиче - PJ MASKS

2598
Trustpilot stars
Цена: 4,49  лв
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Момче

Диаметър: 23 см.

Държава на произход: PRC
Вид: Игра
Цвят: Многоцветен
Възраст: 2+ години
Размер: Диаметър: 23 см
Пол: Момче
Тегло: 250 гр.
Материал: PVC
Ползи:Когато децата ви разполагат със свободно време непременно ги запознаете с атрактивният продукт. Една висококачествена топка може да им бъде по-полезна от колкото изобщо сте очаквали.

Благодарение на нея те ще могат да извлекат редица ползи от които да се усъвършенстват още повече и следователно да ви накарат да се чувствате горди. Тези преимущества са главно свързани със здравословния начин на живот, който е от съществено значение.

За съжаление днес все по-малко деца практикуват каквато и да е била физическа активност, тъй като технологиите ги разсейват прекалено много. Именно поради това се постарайте да приложите по-различен подход към тях, като ги зарадвате с жълтата топка на – Unice toys.

С нея вие ще можете да организирате игри помежду си от които в крайна сметка ще се забавлявате пълноценно. Стилната украса на продукта със сигурност ще се хареса от вашето момиче и момче.

За изработването му са използвани единствено материали от висок клас. Те по никакъв начин не са токсични за детският организъм. Тяхното качество и надеждност са ненадминати, така че определено може да се доверите на играчката, тъй като няма да бъдете разочаровани.

Допълнителни характеристики: Да проявяваме търпение, да се редуваме и да разполагаме с добри нрави са все черти, които искаме нашите деца да притежават. Ако те научат това още от ранна възраст, това ще бъде вкоренено в тях за цял живот.

Играта с топка научава децата на всички тези доброкачествени черти. Тя ги обучава на честна игра чрез работа в екип, споделяне и сътрудничество. Когато вие предоставите тези основополагащи умения бъдете сигурни, че малчуганите ви ще бъдат безкрайно благодарни.

Именно поради тази причина ви съветваме да закупите малка топка за игра. С нея вашето дете ще може да се забавлява и развива с всеки изминал ден.

Може да харесате също

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими