• Намалена цена

Mногоцветна топка за момче - Avengers

1370
Trustpilot stars
Цена: 3,19  лв
3,99 лв
Спестявате 0,80 лв
Спестявате 20%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг
Цвят многоцветен
Пол Момче

Диаметър: 15 см.

Държава на произход: PRC
Вид: Игра
Цвят: Многоцветен
Години: 2+ години
Размер: Диаметър: 15 см.
Пол: Момче
Тегло: 150 гр.
Материал: PVC
Ползи: Игрите с топка подобряват координацията и са отличен начин детето Ви да възприеме активния начин на живот, движението и спорта още в съвсем ранна възраст. 

При игра с топка, децата укрепват физически – динамичните движения подобряват мускулатурата и ускоряват нейното хармонично развитие. По този начин, двигателната култура и уменията на детето се развиват с шеметна бързина. В стремежа си да хване топката, да се предпази от нея или да я ритне в точния момент, детето значително подобрява скоростта и качеството на реакциите си.

С времето, играта с топка помага на детето да получи по-точна преценка за това кога, как и накъде ще отскочи играчката. По този начин, то натрупва практически умения как да контролира тялото си – например с каква сила да удари топката, за да достигне тя до желаното място.

Игрите с топка често са колективни – те развиват социалните умения и отборния дух, спортсменството и способността за координирани действия в рамките на малък колектив.

Допълнителни характеристики: Топката е с диаметър от 15 см и е подходяща за деца около и над двегодишна възраст. Тя идва със завладяващ дизайн, изобразяващ всеобщите любимци на децата - Феноменалните 2. Това е непобедим отбор от герои, включващ Г-н Феноменален, Еластина, Дашиъл „Даш“ Пар, Вайълет Пар и други абсолютно хитови персонажи, на които се възхищават еднакво както момчетата, така и момичетата.

Пристигайки при вас, топката не е надута, поради което препоръчваме да предвидите наличието на подходяща ръчна или електрическа помпа, с която да приготвите аксесоара за игра. Kidso.bg съветва да използвате топката на открито, в комбинация с подходяща преносима футболна врата, за оптимално изживяване от играта.

Любов Чакърова
2020-12-08 15:01:00
Comment rating
Отмъстителите са популярни сред децата в групата. Не ми се искаше да влагам в скъпи играчки, които няма да се ни от интерес след 1 месец. За това минахме с топката.

Ива Танчева
2020-12-08 11:55:00
Comment rating
Отмъстителите ги гледа скоро някъде. След това всичко с Avengers e желано. Това е евтино решение. Поне временно.

Теодора Айзнер
2020-12-06 13:38:00
Comment rating
Внимание!!! За да не старее топката е омаслена и я изпращат така. Чака ви едно здраво почистване преди да може да се играе с нея.

Петра Милчева
2020-12-02 19:44:00
Comment rating
Хубава детска топка. Лека, цветна. ОК е.

Кристина Севиля
2020-11-30 19:54:00
Comment rating
Нормална топка, брандирана с Хълки и подобни герои. В момента детето ги харесва.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими