• Намалена цена

Лилава Топка За Момиче с диаметър 15см - Paw patrol girl

1300
Trustpilot stars
Цена: 2,09  лв
2,99 лв
Спестявате 0,90 лв
Спестявате 30%
2-3 работни дни
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 49 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.2 кг

Топка Paw Patrol girl 

Диаметър :15см.

Вид: Игра
Цвят: Лилав
Възраст: 2+ години
Размер: Диаметър: 15 см.
Пол: Момиче
Тегло: 150 гр.
Материал: PVC
Ползи: Детската топка разполага със забележителен външен вид, който изобразя анимацията – Paw Patrol. Тя е напълно подходяща за всички подрастващи момичета, които искат да се доберат до възможностите на тези кръгли предмети.

Продукта е доста полезен, тъй като преоткрива пред децата активният начин на живот. С него те ще могат да спортуват и да упражняват своите умения, както самостоятелно, така и с приятели или вас. Това може да се извършва на закрити или открити помещения.

По този начин те ще подобрят част от своите умения, които са следните няколко вида :

  • Координация
  • Социални умения
  • Точност и прецизност

Топката е изградена от надежден материал, който гарантира трайност. Диаметърът му от цели 15 сантиметра, което го прави перфектен за малчуганите над 2 годишна възраст. Наличието на една топка обаче понякога не е достатъчно и затова може да обмислите закупуването на няколко броя.

Препоръчително е да не оставяте детето без надзор, когато играе с нея, за да предотвратите евентуално и нежелателно нараняване от тяхна страна. Освен това имайте в предвид, че продукта пристига в ненадута форма. За да придадете кръглата му форма е необходимо, използването на помпа с която да му се подаде въздух.


Допълнителни характеристики: Увеселителните игри с топки са идеалният начин по който можете да накарате вашето дете да опознае едновременно себе си и кръглите приспособления. Те са създадени предимно за забавление и обучение.

Причината която се намира зад това е, защото по време на крехката си възраст децата трябва да развият някои основни умения. Тези способности ще им бъдат доста от полза за в бъдеще.

Най-ефективният начин по който можете да постигнете това е именно чрез топките. Конкретният продукт е точно такъв и затова ние ще ви го представим подобаващо, за да добиете повече представа за неговите възможности.

Може да харесате също

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими